در گزارش زیر طرز تهیه یک نوع شربت خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  طعم ترش ریواس  بین مردم طرفداران زیادی دارد و خوشرنگی ساقه‌های گیاه هم به این جذابیت اضافه می‌کند، این گیاه دارای مقدار پتاسیم خوبی است پتاسیم در کنترل فشارخون نقش موثری دارد، ریواس هنگام بهار در نواحی گوناگون ایران دامنه‌ی کوه‌ها، کنار رودخانه‌ها و مناطق برخوردار از آب‌های راکد می‌روید و برگ ضخیم و گوشت دار این گیاه مصرف غذایی دارد که ما اینجا با اون شربت خوشمزه و مفید برای بدن درست می‌کنیم....


بیشتر بخوانید


مواد لازم
ریواس
۱/۵ کیلوگرم
آب
۲ لیوان
شکر
۴ لیوان
نعنا یا پونه
۱ ساقه

زمان تهیه ۰ دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه

۱.ریواس را خوب شسته سپس پوست ریواس را کنده و دوباره ریواس را شسته و با دو لیوان آب روی حرارت کم بگذارید تا یک ربع ساعت بجوشد. شعله را خاموش کنید و آب آن را از صافی رد کنید در لیوان بریزید تا دو لیوان آب ریواس داشته باشید اگر کمتر بود آب روی آن بریزید بعد در ظرف بزرگتر ریخته و چهار لیوان شکر اضافه کنید دیگر نیازی به حرارت ندارد.

۲. درب ظرف را ببندید فقط گاهی به شربت سر بزنید و یکی دو بار آنرا هم بزنید تا شکر خوب در آب حل شود یک ساقه کوچک نعناع یا پونه را در شهد بیندازید و ده الی دوازده ساعت بماند در این فاصله هم شکر حل شده و هم پونه، عطرش را به شربت میدهد. شربت آماده است در بطری شیشه‌ای بریزید و در یخچال بگذارید.

منبع: سرآشپز پاپیون

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.