در گزارش زیر طرز تهیه یک نوع سمبوسه خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اِگنجه یا گلور که اسم فارسیش میشه سمبوسه اسفناج نان محلی خراسان شمالی شهرستان قوچان بسیار خوشمزست یه خورده درست کردنش دست تنها سخته، ولی به نظرمن می‌ارزه ... امیدوارم لذت ببرید.


بیشتر بخوانید


مواد لازم
خمیر نان بربری
۴ چونه
اسفناج پخته
به مقدار لازم
پیاز
به مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه
به مقدار لازم

زمان تهیه ۳۱ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
۱ . برای تهیه اسفناجش باید اسفناج روکه شستید در قابلمه بزرگی بخار پز کنید تا آب اسفناج تبخیر بشه وبعداز بخار پز شدن وسرد شدن با فشردن اسفناج آب اضافی را خارج کنیم وبعد ساطوری می‌کنیم.

۲. در تابه‌ای جداگانه بسته به اندازه دلخواه خودتون پیاز رو نگینی یا خلال کنید و در تابه‌ای سرخ کنیدوبعد اسفناج رو که آماده کردیم به تابه اضافه می‌کنیم وبا مقداری فلفل وزردچوبه و نمک تفت می‌دهیم. میزاریم که کمی خنک بشه.

۳.ابتدا خمیر نان بربری روتهیه کنید: (هم میتونید از نانوایی‌ها خمیر آماده تهیه کنید که دراین صورت خمیررا بیارید خونه وبا کمی آرد مخلوط کنید و ورز دهید تا چسبندگیش کم شه ویا بادستور پاپیون خمیر نون بربری رو آماده کنید وبزارید ور بیاد)

۴. حالا باید اسفناج رو داخل خمیر بپیچید به این صورت که خمیر رو چون‌هایی اندازه نارنگی میگیرید (خمیر نباید چسبندگی داشته باشد اگر چسبنده هست باآرد اضافه کردن نرمالش کنید وچونه بگیرید تا به راحتی با وردنه باز بشه) بعد با وردنه گرد پهن می‌کنید ویه سمتش اسفناج میریزیم وپهن می‌کنیم وطرف دیگه‌ی خمیر را تا می‌کنیم روی اسفناج ولبه‌های خمیر را با چنگال فشردن به هم می‌چسبانیم ودر روغن سرخ می‌کنیم وبرمی‌گردانیم طرف دیگه هم سرخ می‌کنیم تا کمی طلایی شود.

منبع: سرآشپز پاپیون

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۰ ۲۳ مرداد ۱۳۹۹
خیلی خوشمزه مخصوصا درتنور محلی