در گزارش زیر طرز تهیه یک نوع مارمالاد خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، قصد داریم امروز شما را با دستور تهیه  مارمالاد زردآلو آشنا کنیم با ما همراه باشید.


بیشتر بخوانید


مواد لازم
زردآلو
۱ کیلوگرم
شکر
۵۰۰ گرم
پودر ژلاتین
۱ قاشق غذا خوری
آب
نصف استکان
جوهر لیمو
نوک قاشق چای خوری
زعفران دم کرده (اختیاری)
۱ قاشق غذا خوری

زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۴۰ دقیقه

۱. زردآلو رو شسته و هسته آن را جدا کنید

۲. سپس زردآلو رو با گوشت کوب برقی یا داخل غذاساز پوره کنید
۳.شکر رو به زردآلو اضافه کرده حدودا یک ساعت استراحت دهید

۴.سپس روی حرارت قرار داده و جوهر لیمو رو اضافه کنید
۵.وقتی شروع به کف کردن کرد کف روی زردآلو‌ها رو حتما جمع کنید

۶.باید حرارت متوسط باشد وهرازگاهی هم بزنید تا ته نگیرد

۷.پودر ژلاتین رو روی آب سرد پاشیده سپس به روش بنماری روی بخار کتری حل کنید

۸.وقتی مارمالاد به غلظت کافی رسید ژلاتین بنماری رو اضافه کرده هم بزنید وشعله رو خاموش کنید

۹.اگر دوست داشتید مارمالاد زرد‌تر باشه اواسط پخت زعفران هم بزنید، ولی اگر خود زردآلوهاتون رنگ زرد خوبی داشت نیازی نیست.

منبع : سرآشپز پاپیون

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
....
۰۱:۱۱ ۲۴ مرداد ۱۳۹۹
مارمالاد بدردچی می خوری؟ چه استفاده غذایی داره؟
Iran (Islamic Republic of)
افشار
۱۳:۳۸ ۲۴ مرداد ۱۳۹۹
هم بعنوان دسر،هم برای تزیین روی کیک و ... و هم برای صبحانه به کره و خامه و نون خورده میشه.
نوعی مرباس که فقط له شده ود صورت لزوم ژلاتین بهش اضافه میشه .یا به جای ژلاتین میتونید از به دانه استفاده کنید که لعاب بگیره