به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،قصد داریم امروز طرز تهیه کیک انگور سیاه درتوستر را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.
بیشتر بخوانید
مواد لازم
آرد
۱/۵ پیمانه +۲قاشق غذاخوری پیمانه
تخم مرغ
۳ عدد
بیکینگ پودر
۱ قاشق غذا خوری
وانیل
۱ قاشق مربا خوری
نشاسته ذرت
۱ قاشق غذاخوری سرخالی
شیر
۱/۲ پیمانه
روغن
۱/۳ پیمانه
ماست
۳ قاشق غذا خوری
شکر
۱ پیمانه سرخالی
زمان تهیه ۲۰دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه
۱. تخم مرغها رو یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید.
۲. وانیل رو اضافه کنید و ۲۰ ثانیه هم بزنید.
۳. شکر رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا مایع کرم رنگ و کشدار بشه.
۴. شیر و ماست رو به مواد اضافه کنید و خیلی کم هم بزنید.
۵ . همزن رو خاموش کنید و روغن رو اضافه و با پرههای همزن روغن رو مخلوط کنید.
۶ . آرد +بیکینگ پود+نشاسته ذرت رو با هم ۳ بار الک کرده و کم کم به مواد اضافه کنید.
۷. با پرههای همزن خاموش به آرومی هم بزنید و در آخر با لیسک دورانی کمی هم بزنید و مواظب حبابها باشید، چون پف کیک بستگی به همین حبابها داره.
۸.کف قالب کاغذ روغنی انداخته و مقداری از مایع رو درون قالب ریخته و بعد انگور اضافه کنید و انگورها رو کمی با لیسک درون مایع فشار بدین و هر مرحله مایع بریزید و سپس انگور تا مواد تمام بشه.
۹.در آخر کار انگور روی سطح مواد بریزید و قالب رو در فر بگذارید با حرارت ۱۸۰ به مدت ۳۵ دقیقه.
۱۰. در توستر با دمای ۱۶۰ اول المنت پایین بمدت ۲۵ دقیقه و سپس هر دو المنت بالا و پایین بمدت ۲۰ دقیقه چک کنید در صورتی که هنوز آماده نبود ۱۰ دقیقه دیگر فقط المنت پایین.
۱۱. دمای فر و توسترها با هم متفاوت هست پس حتما کیک رو چک کنید.
منبع: سرآشپز پاپیون
انتهای پیام/