در گزارش زیر طرز تهیه چند نوع غذای خوشمزه و مقوی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،قصد داریم امروز طرز تهیه کیک انگور سیاه درتوستر را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.


بیشتر بخوانید


مواد لازم
آرد
۱/۵ پیمانه +۲قاشق غذاخوری پیمانه
تخم مرغ
۳ عدد
بیکینگ پودر
۱ قاشق غذا خوری
وانیل‏
۱ قاشق مربا خوری
نشاسته ذرت
۱ قاشق غذاخوری سرخالی
شیر
۱/۲ پیمانه
روغن
۱/۳ پیمانه
ماست‏
۳ قاشق غذا خوری
شکر
۱ پیمانه سرخالی

زمان تهیه ۲۰دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه

۱. تخم مرغ‌ها رو یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید.

۲. وانیل رو اضافه کنید و ۲۰ ثانیه هم بزنید.

۳. شکر رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا مایع کرم رنگ و کشدار بشه.

۴. شیر و ماست رو به مواد اضافه کنید و خیلی کم هم بزنید.

۵ . همزن رو خاموش کنید و روغن رو اضافه و با پره‌های همزن روغن رو مخلوط کنید.

۶ . آرد +بیکینگ پود+نشاسته ذرت رو با هم ۳ بار الک کرده و کم کم به مواد اضافه کنید.

۷. با پره‌های همزن خاموش به آرومی هم بزنید و در آخر با لیسک دورانی کمی هم بزنید و مواظب حباب‌ها باشید، چون پف کیک بستگی به همین حباب‌ها داره.

۸.کف قالب کاغذ روغنی انداخته و مقداری از مایع رو درون قالب ریخته و بعد انگور اضافه کنید و انگور‌ها رو کمی با لیسک درون مایع فشار بدین و هر مرحله مایع بریزید و سپس انگور تا مواد تمام بشه.

۹.در آخر کار انگور روی سطح مواد بریزید و قالب رو در فر بگذارید با حرارت ۱۸۰ به مدت ۳۵ دقیقه.

۱۰. در توستر با دمای ۱۶۰ اول المنت پایین بمدت ۲۵ دقیقه و سپس هر دو المنت بالا و پایین بمدت ۲۰ دقیقه چک کنید در صورتی که هنوز آماده نبود ۱۰ دقیقه دیگر فقط المنت پایین.

۱۱. دمای فر و توستر‌ها با هم متفاوت هست پس حتما کیک رو چک کنید.

منبع: سرآشپز پاپیون

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.