به گزارش خبرنگار کشتی و رزمی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، این وبینار برای کلیه داوران، مربیان و کشتی گیران سراسر دنیا از طریق ویدئو کنفرانس اینترنتی برگزار شد. در این دوره با اطلاع رسانی کمیسیون داوران کشورمان، داوران ایرانی در رده های ملی و بین المللی شرکت داشتند و بیشترین شرکت کنندگان در این ویدئو کنفرانس اینترنتی ، داوران و مربیانی از کشورهای آسیا و اروپا بودند.
ناصر فروتن رئیس کمیسیون داوران کشتی کشور در مورد موارد مطرح شده در این وبینار تصریح کرد: این سمینار اینترنتی راجع به (درک نحوه ی صحیح ارزیابی شرایط ضد حمله، تجزیه و تحلیل متفاوت از موقعیت های حمله و ضد حمله، ارزیابی موقعیت های مختلف حمله و ضد حمله) بود. مدرسین با نمایش فیلم هایی مرتبط که اغلب داوران، مربیان و کشتی گیران در آن ابهام دارند را نمایش دادند.
بر همین اساس شرح کامل هفدهمین وبینار به شرح زیر است:
- اگر کشتی گیر مدافع جهت اجرای فن مهاجم را عوض کند ضد حمله انجام داده است.( Counterl. attak) وامتیاز به وی تعلق خواهد گرفت.
- اگر مهاجم قفل دست هایش باز بشود و پای حریف را از دست بدهد، در این حالت موقعیت و امتیاز برای کشتی گیر ضد حمله کننده یا مدافع است. (Counterl. attak)
- اگر حمله مهاجم متوقف بشود و بعد مدافع اجرا داشته باشد موقعیت و امتیاز برای کشتی گیر ضد حمله کننده است، به این حالت نیز ضد حمله می گویند.
- اگر مدافع با هر دو شانه به پل برود موقعیت و امتیاز برای مهاجم است.
- اگر کشتی گیر مدافع اجرای فن مهاجم را برای لحظه ای کنترل کند و سپس حمله را روی مهاجم انجام بدهد امتیاز از آن مدافع خواهد بود. (Counterl. attak)
- اگر مدافع بدون تغییر مسیر با شانه های خود به تشک برخورد کند این حمله از جانب مهاجم محسوب می شود و این موضوع حمله (Attak) است.
- اگر سر کشتی گیر مهاجم در حالت زیر گیری داخل باشد و اجرایی توسط مدافع صورت بگیرد، چون مهاجم تسلط و کنترل ندارد امتیاز و موقعیت برای کشتی گیر ضد حمله کننده است. (Counterl. attak)
- در موارد مبهم و مشکوک نیزحق و امتیاز از آن مهاجم و حمله کننده خواهد بود.
فروتن گفت: در انتهای این کارگاه آموزشی ۱۰ فیلم منتخب ازمسابقات مختلف به صورت تستی و چهار جوابی نمایش داده شد که مربیان و داوران شرکت کننده در این آزمون شرکت نمودند، پاسخ های صیحیح نیز بلافاصله با توضیحات کامل مدرسین به شرکت کنندگان اعلام می شد، همچنین در پایان این کارگاه آموزشی به ابهامات و پرسش های شرکت کنندگان پاسخ داده شد. مقرر است این وبینارها به سه زبان اسپانیایی، فرانسه و روسی در روزهای آتی برای داوران، مربیان و کشتی گیران علاقمند از سراسر دنیا برگزار شود.
بیشتر بخوانید: توزیع اقلام توسط کشتی گیران میان دانش آموزان زاهدانی
انتهای پیام/