مینا وطن خواه کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی خوزستان در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: تغذیه سالم در دوران بارداری از طریق غذاهای مفید که شامل ۶ گروه (غلات، حبوبات، سبزیجات، میوه ها، پروتئینها و لبنیات) است، تامین می شود.
او با بیان اینکه مادران طی دوران بارداری باید نظارت بیشتری بر مصرف غذای خود داشته باشند، افزود: برنامه غذایی در این دوران همانند زمان قبل از بارداری است، با این تفاوت که ویتامینهای مورد نیاز باید بیش از پیش استفاده شوند.
وطن خواه در خصوص مصرف نوشیدنیها در دوران بارداری بیان داشت: بهتر است از آب، چای شیرین نشده، آب میوههای تازه و بدون حرارت استفاده شود و تا حد امکان میزان چای و قهوه، نوشابههای انرژی زا و موارد مشابه که حاوی کافئین هستند در برنامه غذایی خود کاهش یابد، البته نوشیدن ۴ فنجان چای سبز و یا سیاه در روز مانعی ندارد.
این کارشناس تغذیه و رژیم درمانی در پایان تصریح کرد: مادران باردار باید از مصرف ماهیهای پرچرب، تن ماهی، غذاهای دریایی خام و غذاهای نیمه خام شامل؛ سوشی، ژامبون، تخم مرغ نیم پز و سوسیسهای دودی پرهیز کنند، چراکه این غذاها اغلب آلوده به فلزات سنگین هستند، البته به آنها توصیه می شود میوه ها، سبزیجات تازه، ماهی، شیر، محصولات لبنی و با کیفیت را در طول روز و به اندازه کافی مصرف کنند.
انتهای پیام/ق