نسخه الکترونیک خطا‌های دارویی را صفر می‌کند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ،  مدیر کل بیمه سلامت خراسان شمالی با اشاره به اینکه در نسخه نویسی الکترونیک افراد بدون دفترچه با ارائه کد ملی خود در مطب، اطلاعات بازیابی و خدمات را دریافت می‌کنند، گفت: با حذف نسخه‌های کاغذی اشتباهات دارویی و نسخه‌ای در داروخانه‌ها حذف می‌شود و خطا به مرز صفر خواهد رسید.


محسن رعنایی افزود : براساس مصوبات برنامه ششم توسعه از سال گذشته مقرر شده است که ارزیابی وسع و تمکن مالی تمام افرادی که تاکنون به صورت رایگان از بیمه سلامت برخوردار بودند انجام شود.

 

او  با اشاره به اینکه ارزیابی وسع با اهداف حفظ عدالت و رفع همپوشانی‌ها صورت می‌گیرد، گفت: این برنامه به صورت کاملا مرکزی توسط وزارت رفاه انجام می‌شود و براساس اطلاعات افراد نوع بیمه آن‌ها مشخص خواهد شد.

 

مدیر کل بیمه سلامت خراسان شمالی اضافه کرد: افراد بیمه شده می‌توانند با شماره گیری #۱۶۶۶* از نوع بیمه خود مطلع شوند.

 

رعنایی بیان داشت: براساس سامانه الکترونیکی که امید است تا پایان سال به صورت کامل محقق شود، هیچ فردی دارای دو دفترچه بیمه نخواهد بود و مشخصات بیمه‌ای افراد در سامانه اطلاعات برخط بیمه شدگان سراسر کشور که توسط سازمان بیمه سلامت راه اندازی شده، وارد شده، همچنین بیمه تامین اجتماعی آخرین بیمه‌ای بود که اطلاعتش را وارد کرده است.


بیشتر بخوانید 


او  افزود: بر این اساس مردم برای مراجعه به دریافت خدمات درمانی نیاز به داشتن دفترچه نخواهند داشت و با ارائه کد ملی خود در مطب دکتر اطلاعات فرد بازیابی و سایر خدمات را به همین روال می‌توانند دریافت کنند.

 

رعنایی گفت: با حذف نسخه‌های کاغذی در واقع بخشی از اشتباهات دارویی و نسخه‌ای در داروخانه‌ها حذف می‌شود و خطا به مرز صفر خواهد رسید.

 

او گفت : در حال حاضر در استان خراسان شمالی تمامی این امورات در حال انجام است و تاکنون سه آزمایشگاه، ۵۰ داروخانه، رادیولوژی‌ها و مرکز پزشکی هسته‌ای استان به سامانه نسخه الکترونیکی پیوسته اند و از این طریق خدمات را به بیماران ارائه می‌دهند.

 

رعنایی با اشاره به اینکه ۶ هزار پرونده بیمارستانی با احتساب هر پرونده ۱۰ برگ ماهانه ۶۰ هزار برگ کاغذ به مرکز بیمه سلامت ارسال می‌شد، گفت: با آغاز طرح پرونده بستری الکترونیکی در استان از بیمارستان‌ها پرونده‌های کاغذی ارسال نمی‌شود و هزینه‌های نظارت، انبار داری کاهش چشمگیری پیدا کرده است.

 

او با اشاره به اینکه سالانه بیمه سلامت برای داروخانه‌ها مبلغ ۲۱ میلیارد تومان هزینه می‌کند، گفت: در حال حاضر بیمه سلامت ۲۰۰ میلیون تومان در حوزه داروخانه‌های استان بدهی دارد که با پرداخت آن در حوزه مراکز خصوصی به صورت کامل تسویه می‌شود.

 

تعداد کل بیمه شدگان سلامت استان ۶۲۰ است که تعداد ۴۴۵ هزار نفر از این تعداد بیمه شدگان روستایی هستند.

انتهای پیام/ه 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.