به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، جعفر مرادی حقیقی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان گفت: رسانه نقشی مهم در آگاهی بخشی و فرهنگسازی در جامعه دارد و انتظار میرود در این زمینه برای افزایش مشارکت مردمی برای حفاظت از عرصههای منابعطبیعی بیش از پیش تلاش شود.
او افزود: قاچاق تاغ، کندن بوتهها، چرای بیش از حد دام در مراتع خسارتهای زیادی را به طبیعت وارد میکند که برای ترمیم طبیعت گاه چندین سال وقت لازم است و در برخی موارد حتی قابل جبران نیست.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان ادامه داد: فرسایش خاک، از بین رفتن پوشش گیاهی و کاهش سطح سفرههای آب زیرزمینی، بیابانزایی و فرونشست زمین، تنها گوشهای از آثار نامهربانی و استفاده غیراصولی از طبیعت است و باید استفاده اصولی و درست از طبیعت در جامعه آموزش داده شود.
جعفر مرادی حقیقی تصریح کرد: اجرای طرحهای آبخیزداری و آبخوانداری مانند احداث بند خاکی، بند سنگ و ملات و کاشت درخت نقشی مهم در کمک به حفظ طبیعت دارد و اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان در کنار ترویج فرهنگ مشارکت مردمی و اطلاع رسانی با اجرای طرحها به دنبال حفاظت از عرصههای منابع طبیعی است.
مرادی حقیقی تاکید کرد: ارتقای فرهنگی برای حفاظت از عرصههای منابع طبیعی ضرورتی مهم است که باید مورد توجه قرار بگیرد.
مدیرکل منابعطبیعی و آبخیزداری استان سمنان گفت: رسانهها به منابع طبیعی نگاه علمی و ریشهای داشته باشند تا بتوان مشارکت مردمی در حفاظت از منابعطبیعی را تقویت کرد.
انتهای پیام / م