به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک اسپرسوی پنیری را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
چهارتا تخم مرغ را با یک پیمانه شکر و یک هشتم قاشق چایخوری وانیل بزنید (حدود سه دقیقه) تاحسابی پف کنه و کرم رنگ و کشدار بشه، یک قاشق پر پودر قهوه یا اسپرسو بهش اضافه کنید.
بیشتر بخوانید
دور همزن را کمکنید یک پیمانه قهوه ترک دم کرده یا اسپرسو اضافه کنید سه چهارم پیمانه روغن مایع ویک چهارم پیمانه کره نرم شده اضافه کنید و کم کم سه پیمانه آرد و که با یک قاشق چایخوری پر بکینگ پودر الک کردید و به مواد اضافه کنید تا یکدست بشه و داخل قالب بیست و دو سانتی یا بیست در سی که کاغذ انداختید و کمی با برس چرب شده بریزید و بمدت چهل دقیقه با حرارت صدو هشتاد بپزید.
اجازه بدید کیک کمی خنک بشه از قالب دربیارید تا کاملا سرد بشه و کرم را روی کیک ماسوره بزنید.
مواد کرم رویه
شکلات شیری صد گرم
پنیر خامهای به مای محیط رسیده صد گرم پودر قندپنجاه گرم، شکلات را یا در مایکرو فر یا بر روی بخار آب ذوب کنید اجازه بدید خنک بشه، ولی بسته نشه، پنیر خامهای و پودر قند را یکی دودقیقه درحدی که مخلوط بشه بزنید کمکم شکلات آب شده رااضافه کنید (اگر دیدید مخلوط سفت شد کمی روی حرارت کتری بگذارید، هم دما باشن مشکلی پیش نمیاد) و داخل قیف بریزید و هر طرحی دوست دارید روی کیک و تزیین کنید.
منبع:ashpazi_kadbanoha
انتهای پیام/