صدیق جدیدالاسلامی معاون امور درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، به بخشی از اقدامات معاونت درمان دانشگاه از ابتدای شیوع بیماری کرونا در استان تا کنون در راستای مقابله و پیشگیری از این بیماری اشاره کرد.
او در ادامه تدوین و اجرای دستورالعملها و پروتکلهای درمانی، تعریف بیمارستانهای ریفرال کرونای استان و اختصاص بخش اورژانس، یک بخش جنرال (ترجیحاً عفونی یا داخلی) و بخش ICU بیمارستانها به بیماران کووید ۱۹ را از جمله این اقدامات بیان کرد.
معاون امور درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: تعیین نقاهتگاه در سطح استان جهت مراقبت بعد از ترخیص و آمادگی جهت پذیرش بیماران، اعلام آمار موارد پذیرش، بستری، مرگ، موارد مثبت، موارد منفی به صورت روزانه از دیگر اقدامات بوده است.
جدیدالاسلامی با اشاره به بهره برداری از آزمایشگاه تخصصی کرونا در هفتههای اول شیوع بیماری در بیمارستان توحید افزود: از این لحاظ کردستان جزو استانهای پیشتاز بود به طوریکه به جای ۷۲ ساعت ارسال نمونه به انستیتو پاستور تهران و اخذ جواب، طی ۲۴ ساعت نتایج آماده میشدند.
او با بیان اینکه اسفند سال گذشته ۴۳ مورد بازدید مدیریتی و کارشناسی تیم نظارتی معاونت درمان از بیمارستانهای تابعه انجام گرفت، خاطرنشان کرد: فروردین امسال ۴۷ مورد و اردیبهشت ۳۵ مورد بازدید مدیریتی و کارشناسی تیم نظارتی معاونت درمان از بیمارستانهای تابعه صورت گرفت.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به افزایش تعداد تختهای بیمارستانی با توجه به نیاز بیماران مبتلا به کرونا در استان افزود: سه تخت ویژه به بیمارستان سینا در کامیاران، سه تخت ویژه به بیمارستان امام خمینی (ره) در دیواندره، ۲ تخت ویژه به بیمارستان شهید بهشتی قروه اختصاص یافت.
جدید الااسلامی تصریح کرد: ثبت اطلاعات دقیق و آمار بیماران مبتلا، بازدید از مطبها و مراکز درمانی سطح شهرستان سنندج در خصوص رعایت فاصله گذاری اجتماعی در ویزیت بیماران کرونایی از دیگر اقدامات انجام شده این معاونت در راستای مبارزه با کرونا بوده است.
معاون امور درمان دانشگاه علوم پزشکی گفت: ۲۵۰ تخت بستری به بیمارستانهای بعثت و کوثر سنندج برای بیماران کرونایی طی هفته گذشته اختصاص یافت.
جدیدالاسلامی با اشاره به افزایش ۴۵ تخت ICU در بیمارستانهای دانشگاهی سنندج (۲۷ تخت توحید، ۱۰ تخت بعثت و ۸ تخت کوثر) افزود: انتقال همه بخشهای مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی توحید (به جز بخش قلب، دیالیز و شیمی درمانی) به مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی کوثر و اختصاص بخشهای تخلیه شده مرکز توحید به پذیرش بیماران کرونایی در این ایام انجام شده است.
او خاطرنشان کرد: ۲۳تخت ویژه ICU، ۲ دستگاه Blood Gas، ۹ دستگاه پالکس اکسی متر ثابت و ۱۶۷ دستگاه انگشتی و ۸۹ دستگاه تب سنج لیزری به بیمارستانهای استان اختصاص یافت.
طبق اظهارات معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان، ۲ دستگاه سی تی ۱۶ اسلایس برای بیمارستانهای شهرستان بیجار و توحید در سنندج مصوب شده که به زودی وارد استان خواهد شد.
انتهای پیام/ع