به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، رفیعی فرماندار بناب در جلسه هماندیشی سازمانهای مردمنهاد شهرستان بناب، این سازمانها را موتور محرکه توسعه جامعه عنوان کرد و گفت: مهمترین شیوه بهرهگیری از مشارکت اجتماعی در روند توسعه کشور سازمانهای مردمنهاد است.
او افزود: افزایش تعداد تشکلها از اهداف دولت دوازدهم برای توسعه و پیشرفت همهجانبه کشور است.
نماینده عالی دولت در شهرستان بناب با بیان اینکه سازمانهای مردمنهاد در کشورمان سابقه چند صد ساله دارند؛ گفت: هیاتهای مذهبی که در سطح کشور فعالیت دارند، نمونههایی از این سازمانها هستند که در ادامه سازمانهای مردمنهاد در قالبهای متفاوت به آن اضافه شدهاند.
رفیعی گفت: هم اکنون ۳۱ سازمان مردمنهاد در بخشهای مختلف در سطح شهرستان مجوز فعالیت دارند که ۱۲ مورد آن از فرمانداری مجوز گرفتهاند، چهار مورد از اداره ورزش و جوانان، پنج مورد از بهزیستی و ۱۰ مورد نیز از کمیته امداد امام خمینی (ره) دارای مجوز هستند و دو سازمان دیگر در حال طی مراحل برای اخذ مجوز قرار دارند.
او افزود: در کنار قابلیتهایی که سازمانهای مردمنهاد دارند، آفتهایی نیز این سازمانها را تهدید میکنند.
رئیس شورای تامین شهرستان بناب، گفت: سازمانهای مردمنهادی که در بحث خیریه فعالیت میکنند، شاهد رقابت مخربگونه بین آنها هستیم که لازم است، این سازمانها از تخریب یکدیگر اجتناب کنند.
رفیعی همچنین دوری سازمانهای مردمنهاد از دخالت در مسائل سیاسی را توصیه کرد و گفت: به هیچوجه ماموریت ذاتی این تشکلها سیاسی نبوده و آنها حق ورود به مسائل سیاسی را ندارند و اگر میخواهند در بین مردم همیشه جایگاه خود را حفظ کرده باشند، باید از ورود به مسائل سیاسی پرهیز نمایند.
فرماندار بناب گفت: دولت به افراد فعال در تشکلهای اجتماعی بهعنوان صاحبنظر و شهروند توسعه یافته نگاه میکند که باید برای رفع مشکلات جامعه راهکار ارائه بدهند تا از این طریق به توسعه پایدار در شهرستان دست یابیم.
رفیعی افزود: آن دسته از سازمانهای مردمنهاد که مجوز فعالیت آنها به اتمام رسیده، حتماً با مراجعه به اداره مربوطه نسبت به تمدید مجوز سازمان خود اقدام کنند و از آنجایی که شفافیت مالی در این مجموعهها ضروری است، لازم است، هر کدام از این سازمانها عملکرد مالی خود را بهصورت شفاف به نهاد صادرکننده مجوز ارائه کنند.
انتهای پیام/ک