شاهسواری گفت:در شرایط کرونایی امسال خانواده‌ها ملزم به خرید مجدد لباس و تقبل هزینه‌های اضافه نیستند.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم، همسانی رنگ لباس در یک کلاس، پرورش قانونمندی و تبعیت پذیری در دانش آموزان را به همراه دارد؛ شروع به تولید لباس هماهنگ در مدارس مزیت‌های متعدد انضباطی و تربیتی را در برداشته، به‌گونه‌ای که دانش‌آموزانی با طبقات اجتماعی، اقتصادی متفاوت از یکدیگر وقتی در یک پوشش یکسان ظاهر می‌شوند ارتباط‌گیری اجتماعی آن‌ها آسان‌تر می‌شود.

در این روز‌ها که جهانی درگیر مقابله با بیماری ناخوانده کرونا است؛ امواج پرتلاطم تکثیر و شیوع این بیماری منحوس، درس و کلاس و مدرسه را نیز تحت‌الشعاع خود قرار داده است؛ در چنین شرایطی که آموزش حضوری گریبان گیر مشکلات بی‌شماری شده، تهیه لباس فرم مدارس نیز برای برخی از خانواده‌ها سؤال‌برانگیز شده، به‌نحوی‌که جویای تعیین تکلیف لزوم تهیه فرم دانش‌آموزی هستند.

رضا شاهسواری رئیس اداره انجمن اولیاء و مربیان آموزش و پرورش استان قم، با اشاره به مصوبه چهاردهمین جلسه شورای معاونین ادارات در راستای مدیریت و ساماندهی لباس فرم دانش‌آموزی گفت: با توجه به تداوم شرایط ویژه کرونایی در سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰ و نیاز به اقدامات احتیاطی درزمینهٔ رعایت موازین بهداشتی و حفاظت از سلامت دانش آموزان و خانواده آن‌ها تصمیماتی اتخاذ شد.

رئیس اداره انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش استان قم تصریح کرد: درزمینهٔ تهیه لباس فرم دانش‌آموزی در سال تحصیلی پیش رو هیچ‌گونه الزامی وجود ندارد؛ بدیهی است در این شرایط معرفی تولیدی‌ها، ارجاع خانواده‌ها به تولیدی‌ها یا حضور تولیدی‌ها در آموزشگاه‌ها ممنوع است.

شاهسواری با اشاره به مدت انعقاد دوساله قرارداد تغییر لباس فرم دانش‌آموزی افزود: به‌منظور حمایت از اقتصاد خانواده‌ها در شرایط کرونایی، در صورت قابل‌استفاده بودن لباس فرم سال گذشته دانش آموزان فارغ از هرگونه طرح و رنگی کاملاً مختار بوده و ملزم به خرید مجدد لباس نیستند.

رئیس اداره انجمن اولیاء و مربیان آموزش و پرورش استان قم در راستای مدیریت و ساماندهی لباس فرم مدارس یادآور شد: تهیه لباس فرم در ورودی پایه‌ها با توجه به عملکرد و وظایف آیین‌نامه اجرایی مدارس که با حضور نماینده انجمن اولیاء تعریف‌شده، در این زمینه شورای مدرسه با عنوان مرجع تصمیم‌گیری وارد عمل خواهد شد.

به گفته شاهسواری آموزشی در صورت عدم استفاده دانش‌آموز از لباس فرم تعیین‌شده، بر اساس آیین‌نامه اجرایی مدارس، لباس شخص باید ازنظر دوخت و رنگی ساده با ظاهری آراسته و متناسب با محیط آموزشی بوده همچنین مناسب در مسیر رفت‌وآمد و فاقد هرگونه تصویر و نوشته‌ای باشد.

رئیس اداره انجمن اولیاء و مربیان آموزش و پرورش استان قم  لباس دانش آموزان را علاوه بر پوشش نشان عفت و وقار آنان دانست و افزود: در انتخاب لباس مناسب رعایت شئونات اسلامی، شرایط سنی و جغرافیایی فرد بسیار موردتوجه است و هزینه دریافتی لباس فرم نیز با بررسی و لحاظ شرایط موجود متعاقباً اعلام خواهد شد.

انتهای پیام/ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار