به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، محمدرضا جلیلوند گفت: رژیمهای کاهش وزن به ویژه رژیمهای زیر یک هزار و ۵۰۰ کیلو کالری با تضعیف سیستم ایمنی و افزایش آسیب پذیری، فرد را در معرض بسیاری از بیماریها به ویژه بیماری کووید ۱۹ قرار میدهد.
جلیلوند به اهمیت توجه به دریافت کافی انرژی و پروتئین در برنامه روزانه اشاره کرد و افزود: دریافت کافی انرژی و پروتئین روزانه در پیشگیری از ابتلا به بیماریهای تنفسی و ... تاثیر به سزایی دارد.
بیشتر بخوانید
او افزود : گنجاندن تخم مرغ، شیر کم چرب، پنیر کم نمک، غلات سبوس دار و سبزیجات در وعده صبحانه و مصرف روغن زیتون و کانولا به جای روغنهای نباتی بی ارزش در تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از ابتلا به بیماریها تاثیر به سزایی دارد.
این عضو هیات علمی دانشگاه مصرف آویشن را برای محافظت از ریه در مقابل سموم استنشاق شده و هوای آلوده مفید و موثر دانست و افزود : بهتر است از سیر برای تسکین سرفه، سرماخوردگی، التهاب بافت مخاطی و ... استفاده کنید.
انتهای پیام/ه