به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ نادر مرادی رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی پایتخت در خصوص چگونگی نظارت پلیس بر اماکن عمومی اعلام کرد: پلیس نظارت بر اماکن عمومی در تمام اماکنی که مردم در آن تردد داشته و برای عموم آزاد است میتواند ورود کرده و نظارت داشته باشد.
رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی پایتخت با بیان این مطلب که اماکن عمومی به دو دسته اماکن سیار و ثابت تقسیم میشوند، تصریح کرد: اماکن عمومی سیار همانند تاکسی، مترو و اماکن ثابت مثل پاساژها، مغازهها و واحدهای صنفی است؛ باید گفت آن دسته از اماکن عمومی که جواز کسب را از پلیس دریافت کردهاند وظیفه نظارت، رسیدگی و بازدید از آنها به عهده پلیس نظارت بر اماکن عمومی پایتخت است.
سرهنگ مرادی در خصوص تخلفات واحدهای صنفی اظهار داشت: برخی واحدهای صنفی، ضوابط را رعایت نکرده و تخلفاتی را انجام میدهند به طور مثال واحدهای صنفی پوشاک که اقدام به تهیه و عرضه پوشاک غیرقانونی و غیر مجاز میکنند؛ مثل عرضه مانتوهای شیشهای و جلوباز که تخلف محسوب میشود یا اقدام به عرضه قلیانکنند در صورتی که در جواز کسبشان قید شده که فاقد عرضه قلیان هستند.
این مقام انتظامی افزود: برخی واحدها جنسی را بدون ضمانت و گارانتی به مشتری تحویل میدهند و جنس مذکور بعد از دو روز خراب شده و از بازپس گیری یا تعویض آن خودداری میکنند که پلیس اماکن در این موارد نیز ورود کرده و برخورد میکند؛ حتی مواردی بوده که در کمیسیون مربوطه مطرح شده و جواز واحد صنفی متخلف را باطل کردیم.
بیشتر بخوانید
وی به دیگر تخلفات واحدهای صنفی پرداخت و گفت: سرو مشروبات الکی در قهوهخانهها و رستورانها جرم است که در مواجهه با خاطیان نسبت به بازداشت آنها نیز اقدام کردهایم.
رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی پایتخت در پاسخ به دیگر پرسش در خصوص پدیده بدحجابی و کشف حجاب در واحدهای صنفی اعلام کرد:کشف حجاب و بدحجابی خط قرمز پلیس است و واحدهای صنفی ملزم به رعایت این موضوع هستند که هم متصدیانشان بدحجاب نباشند و هم مشتریانی که داخل واحد صنفی میشوند بدحجاب نبوده و کشف حجاب نکرده باشند.
رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی پایتخت تصریح کرد:هنگامی که افراد برای دریافت جواز کسب به پلیس مراجعه میکنند یکی از موارد تعهد همین مسأله رعایت حجاب و پوشش اسلامی است؛ بنابراین پلیس در مواجهه با این دسته تخلفات نیز با تخلفات متصدیان واحدهای صنفی برخورد میکند.
سرهنگ مرادی در مورد فروش لباسهای مبتذل و دارای علائم شیطانپرستی و وجود مانکنها در جلوی ویترین مغازهها گفت: قرار دادن عکس یا لباسهای مبتذل یا مانکنهای ثابت با موهای مصنوعی در جلوی ویترین مغازهها ممنوع است.
رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی پایتخت در خصوص چگونگی اعلام تخلفات واحدهای صنفی به پلیس اظهار داشت:شهروندان میتوانند در صورت مشاهده تخلفات واحدهای صنفی موارد را با تماس با پلیس ۱۱۰ یا ۱۹۷ اطلاع دهند؛ بلافاصله بعد از اعلام به پلیس، مراتب به پایگاههای پلیس اماکن اطلاع داده میشود.
وی گفت: پلیس نظارت بر اماکن عمومی پایتخت ۱۰ پایگاه در تهران دارد و بعد از اطلاع از تخلف اعلام شده مأموران نزدیکترین پایگاه به واحد صنفی مورد نظر اعزام میشوند.
رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی پایتخت تصریح کرد:اولین چیزی که مأموران با حضور در واحد صنفی آن را بررسی میکنند جواز کسب است. اگر واحد صنفی مجوز نداشته باشد بلافاصله پلمب میشود.
سرهنگ مرادی ادامه داد: بعد از بررسی جواز کسب این مسأله بررسی میشود که خود متصدی که جواز کسب به نامش صادر شده در محل حضور داشته باشد؛ عدم حضور فردی که جواز کسب به نامش است در واحد صنفی، تخلف محسوب میشود.
وی گفت: برخی مواقع شاهدیم که جواز کسب به طور مثال به نام پدر است، اما پسرش در محل حضور دارد که این تخلف است؛ افراد اگر نمیتوانند در محل کسب باشند باید مباشر گرفته و آن فرد در اماکن تأیید شوند تا از این نظر تخلفی برایشان ثبت نشود.
رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی پایتخت در خصوص حضور فروشنده زن در واحدهای صنفی اعلام کرد: برای فروش لباس زنان حتماً باید فروشنده خانم باشد، حضور فروشنده آقا تخلف محسوب شده و پلیس برخورد میکند.
گفتنی است، مخاطبان با درج موضوعی با عنوان «ضرورت برخورد نیروی انتظامی با بدحجابی» و «بر فعالیت تولیدکنندگان پوشاک نظارت شود» و " حریر علیه حیا! نابسامانی اوضاع پوشاک تا کی؟ "پیگیری این موضوعات را خواستار بودند.
منبع: فارس
انتهای پیام/