حسن آلبوکرمی کارشناس تغذیه در خرمشهر در گفت و گو با خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان ،گفت:یکی از عوامل ابتلا به ویروس کرونا سوء تغذیه ونداشتن تغذیه صحیح است.
او افزود:کمبود دریافت غذایی و کمبود ویتامین هایی مانند A،D،C نیز تضعیف سیستم ایمنی بدن احتمال ابتلا به بیماری هارا افزایش می دهد.
کارشناس تغذیه ادامه داد:بامصرف روزانه منابع غذایی و ویتامین cمانند انواع کلم،شلغم،فلفل سبز،جعفری ،پیازچه وگوجه فرنگی سیستم ایمنی بدن را میتوان تقویت نمود.
آلبوکرمی با توصیه به کودکان ، مادران وسالمندان بیان کرد:لازم است که برای پیشگیری از ابتلا به بیماری های تنفسی و کرونا نکات زیر را رعایت نمایند.
۱_هرروز سبزی یا سالاد همراه باآب لیموترش یا آب نارنج تازه مصرف نمایند.
۲_هویج و کدو حلوایی درغذای روزانه استفاده شود.
۳_استفاده از منابع پروتئین مانند حبوبات یاتخم مرغ حائزاهمیت است.
حسن آلبوکرمی تصریح کرد:از مصرف سوسیس و کالباس نیزسایر فست فود ها اجتناب شود.
این کارشناس تغذیه درپایان خاطرنشان کرد:رعایت تعادل و تنوع دربرنامه غذایی روزانه وحصول اطمینان ازدریافت کافی پروتئین ها درمواد غذایی روزانه نقش مهمی درپیشگیری از ابتلا به بیماری ها ازجمله ویروس کرونا دارد.
انتهای پیام/ م