در این مطلب دستورالعمل تهیه سوپ سیب زمینی ایرلندی آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ایرلندی‌ها عاشق انواع سوپ هستند و سوپ سیب‌زمینی در این کشور از طرفداران زیادی برخوردار است. اگر به ایرلند سفر کنید، این سوپ با میگوی آب‌پز ساطوری تزیین شده برای‌تان سرو ‌می‌شود، اما برای تهیه سوپ سیب زمینی ایرلندی، همیشه مجبور به استفاده از میگو نیستید.

مواد لازم:

- سیب زمینی پوست گرفته ریز سه عدد
- آب مرغ چهار پیمانه
- پیاز خرد شده دو عدد
- تره ساطوری هشت برگ
- برگ کرفس سه شاخه
- سبزی خشک (نعنا، ترخون و کمی آویشن یا مرزه) یک قاشق چای‌خوری
- برگ بو یک پر
- آرد دو قاشق غذاخوری
- شیر دو پیمانه
- خامه یک پیمانه
- کره دو قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

- کره را در یک قابلمه روی آتش ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت دهید تا بلوری شود. آرد را اضافه کنید و بچرخانید تا کمی رنگ بگیرد. سیب‌زمینی و آب مرغ و شیر و برگ کرفس را همراه با برگ بو و کمی نمک اضافه کنید و سوپ را به جوش بیاورید. شعله را کم کنید، در قابلمه را ببندید تا سوپ شما برای حدود یک ساعت بپزد.

- برگ کرفس و برگ بو را با کفگیر در آورید و دور بیندازید. تکه‌های سیب‌زمینی را هم درآورید، در بشقاب با چنگال له کنید، به دیگ برگردانید و به جوش بیاورید.

- فلفل و سبزی خشک را بپاشید و نمک سوپ را اندازه کنید. آتش زیر قابلمه را خاموش کنید تا سوپ از جوش بیفتد، آنگاه خامه را بریزید، سوپ را یکی دو دور بگردانید و بکشید. ظرف سوپ را با تره ساطوری تزیین کنید.

منبع: تبیان

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.