رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گفت: از آغاز شیوع ویروس کرونا در کشور تاکنون با تحول و توسعه خوبی در مقابله با بیماری کرونا مواجه بودیم که این امر با نقش‌آفرینی شرکت‌های دانش بنیان محقق شد.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان دکتر جعفر قیصری رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان  گفت: در بحث شیوع ویروس کرونا،از اسفندماه سال گذشته تاکنون با تحول و توسعه خوبی در تولید اقلام پیشگیری، مقابله و تشخیص بیماری کرونا در کشور مواجه بودیم که این امر با نقش‌آفرینی شرکت‌های دانش بنیان محقق شدو  تلاش‌های شرکت‌های فناور مستقر در شهرک علمی تحقیقاتی در تامین اقلام مورد نیاز برای مقابله با ویروس کرونا عالی بود.
 

بیشتر بخوانید



او  افزود: این جهش تولید در بخش‌های مختلف از تجهیزات پزشکی گرفته تا نرم‌افزار‌ها و سامانه‌های آنلاین اتفاق افتاد و جایگاه شرکت‌های دانش بنیان و واحد‌های فناور در اقتصاد کشور را بیش از پیش نشان داد.

قیصری با بیان اینکه بسیاری از این محصولات، قابلیت صادرات به خارج کشور در صورت رفع نیاز داخل را دارند، ادامه داد: اگر فرایند‌های مربوط به اخذ مجوز‌ها برای این محصولات تسهیل شود به جهش تولید و صادرات آن‌ها کمک بیشتری می‌کند.

او با اشاره به اینکه سال گذشته و در ابتدای همه‌گیری بیماری کرونا، نزدیک به ۱۵ شرکت دانش‌بنیان و واحد فناور در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان اقدام به تولید محصولاتی مانند مواد ضد عفونی کننده، الکل و ماسک نانو کردند، اضافه کرد:، اما در کمتر از یک ماه تعداد این شرکت‌ها ۲ برابر شد و در زمان حاضر ۳۰ شرکت فناور و دانش‌بنیان در حال تولید محصولاتی برای مقابله با بیماری کرونا هستند.

رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با بیان اینکه شرکت‌هایی که از ابتدا در این زمینه فعالیت داشتند، ظرفیت‌های خود را تکمیل و مشکلات فناوری و فنی را رفع کردند، گفت: تعدادی از آن‌ها در ابتدای کار برای اخذ مجوز‌ها با مشکلاتی مواجه شده که مسوولان اصفهان پیگیر تسهیل این فرایند و رفع آن شدند.

قیصری افزود: از بین این واحدها، ۱۰ شرکت در زمینه مواد ضدعفونی کننده، پنج شرکت در زمینه تجهیزات بیمارستانی و تنفسی، چهار شرکت در زمینه تولید ماسک، یک شرکت در تولید ابزار تصفیه هوا، یک شرکت در تولید تب‌سنج غیر تماسی، چهار شرکت در تولید دستگاه‌های ضدعفونی کننده، چهار شرکت در سامانه‌های برخط و خدمات فناوری اطلاعات و یک شرکت در راه‌اندازی خط تولید ماسک فعالیت می‌کند.

رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اشاره به ایجاد خط تولید ماسک سه لایه توسط یکی از این شرکت‌ها گفت: تاکنون حدود ۲۰ خط تولید ماسک توسط این شرکت ایجاد شده است و روزانه حدود ۱۵۰ هزار ماسک تولید می‌کند.

قیصری با بیان اینکه یکی از شرکت‌ها با افزایش ۱۰ برابری ظرفیت تولید، توانست الکل مورد نیاز ۶ استان کشور را تامین کند، اظهار کرد: سه شرکت دانش بنیان با هماهنگی با ستاد ملی مقابله با کرونا محصولات خود را تولید و توزیع می‌کنند.

رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به تولید دستگاه تب‌سنج غیر تماسی توسط یکی از شرکت‌های فناور اشاره و اضافه کرد: این دستگاه می‌تواند در ورودی اماکن مختلف و ساختمان‌ها قرار گیرد و میزان بدن دمای افراد را از فاصله مناسب اندازه گیری کند.

او یکی دیگر از محصولات دانش بنیان دیگر اصفهان را سامانه راهکار هوشمندانه تنظیم الکترونیکی بازار (رهتاب) اعلام کرد و گفت: این سامانه به رصد کالا از مرحله توزیع تا فروش می‌پردازد و این اطمینان خاطر را ایجاد می‌کند که کالای مورد نظر به دست مصرف کننده واقعی و با قیمت مناسب رسیده است و در واقع با شفاف سازی، جلوی احتکار را می‌گیرد.

 
انتهای پیام/ی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.