به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، فندق قاتق از غذاهای بسیار خوشمزه و محلی استان گیلان است و طبخ آن در سایر مناطق شمالی کشور متداول است. این غذا بسیار پر انرژی و سالم است و به تقویت پیاز مو و بینایی کمک زیادی میکند.
فندقها را شکسته و مغز آن را به مدت یک ساعت درون آب گذاشته و تا جایی که میتوانیم پوست دور آنها را میگیریم.
سپس فندقها را شسته و همراه آب درون مخلوط کن میریزیم. (مثلا دو پیمانه مغز فندق را با شش پیمانه آب مخلوط میکنیم) وقتی فندقها کاملا له شدند، آنها را درون قابلمه ریخته نمک، زردچوبه و رب انار را به آن اضافه کرده.
در حین طبخ، مرغ خرد شده را نیز به آن افزوده و وقتی که مرغ پخته شد، رب گوجه فرنگی و آرد را حل کرده و درون خورش میریزیم تا کمی غلیظ شود، سپس گلپر و فلفل را به آن اضافه میکنیم.
بیشتربخوانید
بادمجانها را پوست کنده، سرخ میکنیم و پنج دقیقه قبل از این که غذا را از روی اجاق برداریم، در خورش میریزیم تا مخلوط کاملا به خورد بادنجان برود.
نکات:
۱) تا حد ممکن سعی کنید این خورش را با روغن کم تهیه کنید، چون فندق روغن زیادی دارد.
۲) غلظت این خورش شبیه خورش فسنجان است و بهتر است تا حد ممکن فاقد آب باشد پس سعی کنید اب غذا کاملا کشیده شود.
۳) سعی کنید از برنج کته برای سرو استفاده کنید.
۴) اگر فندقها را از شب قبل در آب و شکر خیس کنید هم خوشمزهتر میشوند و هم پوستشان راحتتر جدا میشود.
منبع: آکاایران
انتهای پیام/