مساجد باید به کانون محوری تربیت نیروی انسانی انقلابی برای رسیدن به تمدن نوین اسلامی تبدیل شوند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، مهدوی رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استان‌های خراسان رضوی گفت: با توجه به جامعیت اسلام و تأکیدات امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب، مساجد باید به کانون محوری تربیت نیروی انسانی انقلابی برای رسیدن به تمدن نوین اسلامی که رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب به آن اشاره فرمودند، تبدیل شوند.

او افزود: امید است با اجرای راهبرد‌های گفتمان‌سازی مسجد انقلابی، فرهنگ‌سازی کارکرد‌های مسجد، توانمندسازی، تخصصی‌سازی، الگوسازی و شبکه‌سازی ولایی این مهم محقق شود.

این مسئول به نهادینه شدن فرهنگ ایثار و شهادت در سطح مساجد تأکید کرد و ادامه داد: اگر بخواهیم مسجد انقلابی داشته باشیم باید ارزش‌ها و فرهنگ ایثار و شهادت پیشانی کار مساجد باشد.

مهدوی بیان کرد: با توجه به اینکه آمار بالایی از شهدا از مساجد به جبهه‌های حق علیه باطل اعزام شدند؛ بر همین اساس باید مسجد طراز انقلاب اسلامی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را به عنوان یک اولویت در دستور کار قرار دهد.

او تصریح کرد: به منظور عملیاتی کردن راهبرد تخصصی‌سازی مساجد، پیشنهاد می‌شود هشت مسجد در سطح شهر مشهد در قالب قرارگاه حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مشخص شوند تا پشتوانه مساجد در حوزه دفاع مقدس باشند و با پشتیبانی فکری و محتوایی که از سوی اداره‌کل حفظ آثار دفاع مقدس استان از این مساجد صورت می‌گیرد امامان جماعت مساجد بتوانند این حماسه جاوید را تبیین کنند.
 

تبیین نقش روحانیت در دفاع مقدس یک ضرورت است

سردار یوسفعلی‌زاده  مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی گفت: مرکز رسیدگی به امور مساجد خراسان از مجوعه‌های اثرگذار است که به لحاظ تعداد مساجد و جمعیت، جزء اولین‌های کشور به شمار می‌رود.

او افزود: مرکز رسیدگی به امور مساجد در اجرای مأموریت‌های محوله می‌تواند رونق‌بخش حرکت رو به رشد انقلاب اسلامی باشد.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان خراسان رضوی در ادامه به نقش روحانیت در دفاع مقدس اشاره کرد و ادامه داد: آمار و آثار موجود بیانگر آن است که روحانیت مؤثرترین قشر در دفاع مقدس بوده؛ بر همین اساس باید با استفاده از ظرفیت مساجد این نقش احصا و در قالب‌های هنری، ادبی و دانشنامه دفاع مقدس استان به جامعه عرضه شود.

بیشتر بخوانید


یوسفعلی‌زاده در پایان بر استفاده از ظرفیت روحانیون پژوهشگر در حوزه تدوین دانشنامه دفاع مقدس استان و همچنین ایجاد گنجینه شهدا که دربرگیرنده تصاویر شهدا و کتاب‌های تألیف شده با موضوع ایثار و شهادت است با استفاده از ظرفیت پایگاه‌های مقاومت در مساجد سطح استان تأکید کرد.

انتهای پیام// ف.غ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.