بازار سرمایه امروز یکشنبه در شروع معاملات با اُفت ۲۶ هزار واحدی شاخص کل روبه رو بود.

به گزارش خبرنگار بورس گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،امروز یکشنبه دوم شهریور بازار سرمایه در شروع معاملات با اُفت ۲۶ هزار واحدی شاخص کل رو به رو بود.

بازار کم حجم و متعادل و در محدوده‌های منفی در بسیاری از گروه‌ها آغاز به کار کرده است.

سنگین‌ترین صف‌های خرید و فروش دوم شهریورماه در بازار سهام

برترین عرضه و تقاضا در معاملات فرابورس

بانکی‌ها نسبتا پر عرضه شروع به معامله کردند. وپاسار، دی، وگردش، وپست، وشهر و ونوین از جمله نماد‌های شاهد افت قیمت هستند. وپارس و وبصادر متعادل اند.

محصولات شیمیایی هم فشار عرضه را تجربه می‌کنند. شگویا، فارس، پترول، تاپیکو، پارسان، شگل، شغدیر و شخارک با افت قیمت معامله می‌شوند. شیراز و شتوکا متعادل اند. شصدف پر تقاضا داد و ستد می‌شود.

خودرویی‌ها هم با فشار فروش همراه اند. خودرو، خساپا، خگستر، خبهمن، خپارس، خمحرکه، خزامیا، ختوقا، ورنا و خاهن از جمله نماد‌های پر عرضه گروه اند.


بیشتر بخوانید


ریزش ۳۷ هزار واحدی نماگر بورس در ۲۰ دقیقه آغازین معاملات امروز

شاخص کل بورس تهران در ساعت ۹:۲۰ در ارتفاع یک میلیون و ۶۸۹ واحد قرار گرفته است.

شستا، فارس و تاپیکو بیش‌ترین تأثیر منفی و نماد‌های فملی، فولاد و فخوز بیشترین اثر مثبت را بر روند حرکت شاخص گذاشته‌اند.

فرآورده‌های نفتی هم با فشار فروش همراه اند. شپنا، شبندر، شتران، شسپا، شنفت، شاوان، شرانل و شراز با افت قیمت داد و ستد می‌شوند.

گروه کاشی و سرامیک هم پر عرضه معامله می‌شوند. کحافظ و کهرام با افزایش تقاضا همراه اند. کسعدی، کترام، کپارس، کلوند و کساوه افت قیمت را تجربه می‌کنند.

در ساعت ۹ و ۴۵ دقیقه شاخص کل بورس پس از ریزش ۵۱ هزار و ۹۱۰ واحدی (سه درصد) در ارتفاع یک میلیون و ۶۷۵ هزار واحد قرار گرفت و همچنین شاخص کل هم‌وزن با کاهش ۱.۴ درصدی مواجه شد.

آخرین قیمت ۴۱ نماد حداقل سه درصد نسبت به قیمت روز قبل آن‌ها افزایش یافته و ۵۰۰ نماد با کاهش بیش از سه درصدی قیمت همراه بوده‌اند.

حقیقی‌ها تا ساعت مورد اشاره رقمی در حدود ۶۷۵ میلیارد تومان نقدینگی از بازار خارج کردند و نماد‌های فولاد، فملی و خودرو در گروه پربیننده‌ترین‌های بورس قرار گرفتند.

ارزش کل معاملات خرد بورس و فرابورس نیز در مجموع به چهار هزار و ۲۶۰ میلیارد تومان رسید.

در ساعت ۱۰:۲۰ جمع صف‌های خرید حدود ۷۰۰ میلیارد تومان و ارزش کل صف‌های فروش ۱۸ هزار و ۹۵۰ میلیارد تومان بوده است، بدین ترتیب خالص سفارشات فروشی که در سیستم معاملات ثبت شده به ۱۸ هزار و ۲۵۰ میلیارد تومان می‌رسد.

تا این ساعت بیشترین تقاضا در صفوف خرید ثبهساز،امین و ولپارس به چشم می‌خورد، بیشترین عرضه نیز در صفوف فروش شستا، وملی و شپنا در نوبت انتظار است به طوری که فقط برای سهام سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی یک هزار و ۴۴۰ میلیارد تومان سفارش فروش وجود دارد.

ارزش ۱۰ صف خرید برتر بورس و فرابورس در مجموع ۶۰۰ میلیارد تومان (۸۶ درصد کل) و ۱۰ صف فروش برتر ۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان (۳۵ درصد کل) می‌شود، همچنین حجم صف‌های خرید در ۱۰ نماد و حجم صف‌های فروش در ۲۱۱ نماد بیش از ۱۰ میلیارد تومان بوده است؛ گفتنی است حجم صف گروه صنعتی ملی (وملی) به نزدیک پنج درصد کل تعداد سهام آن می‌رسد.

 "فعالیت‌های کمکی به نهاد‌های مالی واسط" محبوب‌ترین صنعت امروز با خالص تقاضای ناچیز ۱۵۰ میلیارد تومان است. از سویی دیگر گروه "بانک‌ها و مؤسسات اعتباری" با فشار فروش سه هزار میلیارد تومانی همراه است و پس از آن گروه "خودرو و ساخت قطعات" قرار دارد که برآیند سفارشات فروش آن دو هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان می‌شود.

ساعت ۱۱:۰۰ شاخص کل با اُفت ۵۶۸۶۹.۳۴ واحدی وارد کانال ۱,۶۷۰,۳۶۹ شد.

ارزش بازار ۶۲,۵۸۹,۴۸۸ میلیارد ریال، ارزش معاملات ۴۹,۴۱۷ میلیارد ریال و حجم معاملات ۳.۰۵۵ میلیارد سهم است.

نماد‌های شستا ۴۸۸۷ واحد منفی، فارس ۴۸۲۳ واحد منفی، فولاد ۲۵۶۴ واحد منفی، تاپیکو ۲۱۵۲ واحد منفی، شتران ۲۱۴۸ واحد منفی، اخابر ۲۰۹۶ واحد منفی و شپنا ۲۰۵۴ واحد منفی تاثیر گذار نماد‌ها در شاخص کل هستند.

بیشترین حجم معاملات مربوط به نماد‌های وتجارت ۳۶۲.۴ میلیون سهم، وبصادر ۳۲۹.۱ میلیون سهم، وپارس ۳۱۷ میلیون سهم، خساپا ۲۶۲.۳ میلیون سهم و ونیکی ۱۶۱.۵ میلیون سهم است.

در ساعت ۱۱:۴۵ بسیاری از صف‌های فروش کم حجم در نماد‌های مهم و شاخص‌ساز در حال جمع شدن است.

صفوف فروش نماد‌های بزرگ در حال جمع آوری است. فارس در قیمت ۲۶۲۹ تومان صف فروش ۱۱ میلیونی دارد.

زمان انجام معاملات عرضه اولیه‌ها در فرابورس:

معاملات پیزد، آریا، وپویا، رافزا، بگیلان، زملارد و گدنا از ساعت ۱۲:۳۵ تا ۱۳:۳۰ بدون پیش گشایش انجام می شود.

نماد‌های معاملاتی با بیشترین ورود و خروج نقدینگی حقیقی

در بازار امروز رکورد خروج نقدینگی حقیقی‌ها به ثبت رسید؛ به طوری که شاهد ۲۹۶۰ میلیارد تومان تغییر مالکیت از حقیقی‌ها به حقوقی‌ها بودیم. فولاد، وتجارت و شبندر سه نماد اول با بیشترین حمایت حقوقی‌ها بودند. ارزش معاملات خرد نیز حدود ۹.۷ هزار میلیارد تومان ثبت شد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۴ ۰۲ شهريور ۱۳۹۹
مردم چه گناهی کردند که تمام سرمایه شان رفت در دو هفته 4 میلیون سودی که کردم رفت و از پول خودم هم 6 میلیون رفت مردم عادی کل سرمایه شان را برای از بین بردن به بورس نیاوردند که دولت اینجوری با مردم در بورس رفتار کرد
آخرین اخبار