به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ هدایت حاتمی عصر شنبه در نشستی خبری که به مناسبت هفته دولت در استانداری کرمانشاه برگزار شد،گفت: سامانه گرمسیری شامل سه بخش اراضی کشاورزی آبی، اراضی کشاورزی دیم و عرصههای ملی میشود.
او با بیان اینکه تاکنون ۷۰ درصد از آبیاری اراضی کشاورزی زیرمجموعه این طرح به اتمام رسیده است، گفت: تاکنون ۲۳ هزار هکتار از اراضی دیم زیرمجموعه این طرح آبی شده است و بخشی از سیستم آبیاری زمینهای آبی که از منابع زیر زمینی استفاده میکرد نیز به استفاده از آب طرح گرمسیری روی آورد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمانشاه عنوان کرد: در بخش عرصههای ملی نیز زیرساختهای موردنظر فراهم شده است و ما به دنبال جذب سرمایه گذاران هستیم با توجه به شرایط خاص اراضی ملی در طرح گرمسیری و مرزی بودن منطقه سرمایه گذارانی که در این بخش حاضر میشوند باید بیش از هزار میلیارد تومان آورده داشته باشند.
او در بخش دیگری از صحبتهای خود در رابطه با پروژه پتروشیمی چهارم استان گفت: روند ساخت پتروشیمی اسلام آبادغرب به دلیل شروع بیماری کرونا به تاخیر افتاده بود با این حال در هفتههای آینده این پروژه با حضور رییس جمهوری کلنگ زنی خواهد شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمانشاه با بیان اینکه زمین موردنظر برای پروژه خریداری شده و عملیات تسطیح در حال انجام است، اظهارداشت: این پروژه با ۶۱۵ میلیون دلار سرمایه گذاری، میتوان منجر به توسعه منطقه شود این پروژه در سه مرحله افتتاح خواهد شد و شهرکهای پایین دستی آن نیز در منطقه ویژه اقتصادی اسلام اباد غرب ایجاد میشوند.
او همچنین به پروژه پالایشگاه آناهیتا اشاره کرد و گفت: این پروژه تغییر مالکیت داده و به نظر میرسد تا پایان سال روند احداث آن آغاز شود.
معاون استاندار کرمانشاه به اسناد تهیه شده برای توسعه اقتصادی کرمانشاه نیز اشاره و عنوان کرد: همدلی و همراهی بین مدیران استان برای حل مشکلات بی سابقه است که میتواند منجر به توسعه شود.
حاتمی، تعامل با دولت مرکزی را نیز مطلوب ارزیابی کرد و افزود: برطرف کردن بسیاری از مشکلات استان نیازم به عزم ملی دارد که فعالیتها در این زمینه تاکنون مطلوب ارزیابی میشود.
او جلوگیری از تعطیلی واحدهای اقتصادی را از مهترین اولویتهای اقتصادی دولت در کرمانشاه بر شمرد و گفت: در سه سال اخیر ۵۷ میلیارد تومان از طریق کمکهای فنی اعتباری و ۷۰۰ میلیارد تومان از منابع بانکی در اختیار واحدهای اقتصادی که در حال تعطیلی بودند قرار گرفت.
معاون استاندار کرمانشاه با تاکید بر اینکه باید بخش خصوصی را توانمند کنیم، افزود: نمیتوانیم با تفکر و چارچوب دولتی به توسعه پایدار دست پیدا کنیم.
حاتمی به کاهش نرخ بیکاری کرمانشاه در سالهای اخیر اشاره کرد و گفت: هم پای کاهش نرخ بیکاری نرخ مشارکت اقتصادی و امید به پیدا کردن شعل نیز بهبود پیدا کرده است.
او یادآور شد: جز ۲ استان اخر از نظر نرخ مشارکت اقتصادی بودیم، اما در سال ۹۸ به جایگاه ۱۷ رسیدیم، اما بازهم نیاز به پیشرفت داریم.
معاون استاندار کرمانشاه با بیان اینکه اکنون کرمانشاه یکی از اهداف اصلی و جدی سرمایه گذاران داخلی و خارجی محسوب میشود، افزود: برای تسهیل امور نظام استعلامات پنجره واحد سرمایه گذاری را راه اندازی کردیم.
به گفته او، از هفته دولت سال قبل تاکنون ۲ هزار و ۳۴۲ مورد درخواست سرمایه گذاری در استان به ثبت رسیده که برای یک هزارو ۳۰۷ مورد مجور کار صادر شده است.
معاون استاندار کرمانشاه با بیان اینکه امسال در نظر داریم ۲۰ هزار میلیارد تومان جذب سرمایه داشته باشیم، افزود: سال قبل برای احیا واحدهای راکد تلاش زیادی به خرج دادیم و ۲۰۰ واحد را احیا کردیم.
انتهای پیام/ز