محمد عسکر فراشاه، متخصص طب سنتی در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، گفت: چای طبیعی نه تنها باعث ضعف معده نمیشود بلکه مصرف به جای چای طبیعی موجب تقویت اندامهای بدن و خاصیت قبض کنندگی آن سبب تقویت معده میشود.
او افزود: باید توجه داشت چای تنها در صورتی موجب تقویت معده میشود که به آن مواد شیمیایی اضافه نشده و از نشانههای این چای دیر دم بودن و قدری گس و تلخ بودن است.
عسکر فراشاه، ادامه داد: چای طبیعی نشاط آور بوده، از بین برنده هم وغم و در بعضی بیماران کاهش دهنده تپش قلب است.
متخصص طب سنتی اظهار داشت: بهترین زمان نوشیدن چای بعد از مصرف غذاهای چرب و سنگین است، زیرا به هضم آنها و بهبود جریان خون در عروق معده کمک میکند.
فرا شاه عنوان کرد: همچنین بعد از فعالیتهای بدنی و فکری نیز نوشیدن چای سبب رفع خستگی و تسکین ناراحتیهای ناشی از این فعالیتها میشود.
او بیان داشت: بهترین نوع چای نیز چای سفید بوده که خواص آن بیشتر از انواع دیگر چای مانند چای سبز و چای سیاه است.
انتهای پیام/و