به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ مرضیه محمدزاده رئیس اتحادیه دوزرندگان زنانه کرمانشاه با اشاره به تفاهم سازمان صمت استان و تولیدیهای کرمانشاه برای دوخت ماسک پارچهای، گفت : حدود ۱۵ واحد تولیدی برای دوخت ماسک پای کار آمده و ظرف مدت ۱۰ روز نزدیک ۳۰ هزار عدد ماسک پارچهای تولید کردیم.
او گفت : در تولید ماسک پارچهای چند مسئله وجود دارد که مهمترین آن قیمت تمام شده ماسک و سود تولیدکننده و چرخکار است.
رئیس اتحادیه دوزندگان زنانه کرمانشاه قیمت فروش مصوب هر عدد ماسک پارچهای را ۱۵۰۰ تومان اعلام کرد و افزود: با این رقم در بهترین حالت فقط ۱۰۰ تا ۱۵۰ تومان به ازاء هر ماسک سود عاید تولیدکننده میشود که باید سهم چرخکار را هم بدهد.
محمدزاده افزود: با توجه به افزایش هزینههای تمام شده قیمت ماسک و خصوصا بالا رفتن قیمت پارچه و کش، تولید ماسک صرفه اقتصادی چندانی ندارد و بسیاری از تولیدیها از آن استقبال نمیکنند.
او از روند متفاوت دوخت ماسک در تولیدیها نسبت به کارخانجات یاد کرد و افزود: در تولیدیها همه مراحل دوخت لایهها باید با چرخ انجام شود که زمان زیادی از چرخکار میگیرد، در حالیکه این روند در کارخانجات توسط دستگاه صورت میگیرد.
محمدزاده ادامه داد: روند سخت کار باعث میشود تعداد ماسکهای تولیدی در طی روز چندان زیاد نباشد که بتواند سود تولیدیها را تامین کنند، به گونهای که هم هزینههای نیروی کار و سایر هزینههای جانبی را بدهند و هم سودی عاید خودشان بشود.
رئیس اتحادیه دوزندگان زنانه کرمانشاه افزود: از سوی دیگر اکنون اکثر تولیدیها به صورت فشرده در حال دوخت پوشاک مدارس هستند و نمیتوانند خیلی به فعالیت تولید ماسک بپردازند.
محمدزاده با بیان اینکه بعد از اتمام کار پوشاک مدارس، تولید ماسک را از سر میگیریم، گفت: تقاضا داریم قیمت مقداری بالا برود که برای تولیدکننده صرفه اقتصادی داشته باشد، در غیر اینصورت ممکن است تولیدیها همکاری نکنند.
او افزود: اگر قیمت مناسب باشد توان تولید ۱۰۰ هزار عدد ماسک پارچهای در روز را هم داریم .
انتهای پیام/د