به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از هرمزگان،مهدی ترابی افزود:پیشبینی می شود به دلیل مبارزه نامناسب با ملخ ها در کشور پاکستان ، ملخهای صحرایی در پاییز امسال مهمان ناخوانده هرمزگان خواهند بود.
او گفت: برای مبارزه با آفت ملخ صحرایی بیش از ۴میلیون هکتار از اراضی استان رصد و پایش شده است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهادکشاورزی هرمزگان افزود: استان در دوسال گذشته مورد حمله گسترده ملخهای صحرایی از کشورهای همسایه قرار گرفت و ۲۱۰هزار هکتار از مراتع و اراضی سمپاشی شد.
ترابی گفت: مبارزه استان با ملخ های صحرایی از سوی سازمان حفظ نباتات کشور بینظیر شناخته شد به طوریکه در سال ۹۸ فقط یک مزرعه خسارت دید.
او افزود: از ابتدای سال تا کنون گزارشی مبنیبر اعلام خسارت از سوی کشاورزان و باغداران هرمزگان اعلام نشده است .
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهادکشاورزی هرمزگان گفت: تجربه سالهای گذشته باعث شد که سم کمتری برای مبارزه با این آفت استفاده شود و به همین دلیل امسال خسارتی به محصولات وارد نشد.
ملخ صحرایی از شمال شرق آفریقا و از کشور پاکستان به سمت ایران هجوم میآورند.
استانهای بوشهر، هرمزگان، سیستان و بلوچستان و خوزستان درگیر آفت ملخ صحرایی هستند که بیشترین سطح مبارزه با ملخ صحرایی در سیستانوبلوچستان و هرمزگان است.
نخستین دسته ملخهای صحرایی در هرمزگان چهارم بهمن سال ۹۷ در بندرنخیلو از توابع شهرستان بندرلنگه گزارش و علت مهاجرت آنها نیز نبود بارش و غذای کافی در سواحل دریای سرخ و عربستان اعلام شد که از طریق خلیجفارس و دریایعمان وارد خاک ایران شده بودند.
منبع: ایرنا
انتهای پیام/ب