امیر سزاوار رییس جامعه حرفهای هتلداران خراسان رضوی با اشاره به نقش موثر فرآوردههای گوشتی با کیفیت در صنعت غذا و گردشگری در گفت و گو با خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد،گفت:
صنعت غذا، گردشگری و هتلداری مشهد، بیش از ۶۰ درصد اقتصاد مشهد را دربرداشت که با شرایط اقتصادی و اضطراری شیوع ویروس کرونا این صنعت به حاشیه رانده شده و نحوه مصرف این فرآوردهها در هتلها براساس ضوابط و شیوه نامههای بهداشتی است. هتلها موظف به استفاده از برندی هستند که دارای سیب سلامت باشد.
او افزود: در حال حاضراز ۲۴۰ هتل موجود در مشهد، تنها ۷۰ هتل جهت ارائه خدمات به مسافرانی که برای کار، درمان و شرایط ویژه در مشهد حضور دارند، فعال هستند و بالطبع این رکود، صنوف مرتبط با گردشگری و غذا، همگی در شرایط نامناسبی بسر میبرند.
رییس جامعه حرفهای هتلداران خراسان رضوی ادامه داد: متوسط اشغال هتلهای ما در تیرماه پارسال، بالای ۸۰ درصد بود و امسال در تیرماه به کمتر از ۱۰ درصد رسیده است و این ده درصد نیز با احتساب ۷۰ هتل به دست آمده و اگر ما ۲۴۰ هتل را درنظربگیریم، در حقیقت درصد اشغال بین ۳.۵ تا ۴ درصد است.
گردشگری، در آستانه نابودی است
سزاوار با بیان این مطلب که گردشگری استان در آستانه نابودی است، بیان کرد: پیش از این صحبت از تعطیلی، ضرر و صدمه به گردشگری بود، اما حالا صحبت از نابودی است. ضرر و صدمه را شاید بتوان جبران کرد، ولی برای نابودی گردشگری نمی توان کاری کرد.
بیشتربخوانید
او تصریح کرد: ساختار دولتی براساس حمایت از بخش خصوصی چیده نشده است و راهی نیست جز اینکه همه بخشهای مرتبط به صنعت غذا و گردشگری، دور هم جمع بشوند و اتاق فکری تشکیل دهند. استانداری باید ستاد بحرانی از افراد متخصص و خوش فکر، همراه با اختیارات تشکیل دهد که به ارائه راهکارهای اجرایی مناسب بپردازند و به همه ثابت کنیم که میتوان با حفظ سلامت، مهمان و زائر امام هشتم را به مشهد آورد و سالم به شهرش برگرداند.
رییس جامعه حرفهای هتلداران استان تاکید کرد: اخبار منتشره از شبکه درمان حاکی از این است که کرونا کماکان حضور دارد و ما باید آموزش ببینیم و بدانیم که در همین شرایط باید بتوانیم به زندگی خود ادامه دهیم و اقتصاد خود را بچرخانیم.
انتهای پیام//ف. ح