لیدا رفعتی مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی استان همدان درگفت وگو با گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان با اشاره به اینکه مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی مستقیم با سلامت مردم در ارتباط است گفت:رعایت نکات بهداشتی در این محیط بسیار مورد توجه است .
او با اشاره به بیماری کووید ۱۹ گفت: شست وشوی مرتب دست ها با آب و صابون در منزل و استفاده از ژل ضد عفونی کننده در محیط کار از راه های پیشگیری بیماری کووید ۱۹ است.
رفعتی افزود : تعداد کل نظارت و بازرسی های انجام شده در یک ماه گذشته به ۴۸۲۲ مورد رسیده است.
رفعتی در ادامه بیان کرد :۱۹ مورداز اماکن عمومی و مراکز تهیه وتوزیع مواد غذایی متخلف که شیوه نامه های بهداشتی در آنها رعایت نشده بود پلمب شده است.
انتهای پیام/م