به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه مرغ با سس خیارشور را آموزش دهیم همراه ما باشید.
تعداد: ۶ نفر
زمان تهیه: ۲۵ دقیقه
زمان خواباندن در مواد: ۸ تا ۲۴ ساعت
زمان پخت: ۱۵ دقیقه
مواد لازم
یک شیشه خیارشور
۶ عدد ران مرغ
¼ پیمانه آرد کامل
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
یک قاشق غذاخوری روغن گیاهی
یک پیمانه آب مرغ
یک قاشق غذاخوری کره
یک قاشق غذاخوری شوید تازه خرد شده
¼ پیمانه فلفل قرمز خرد شده
طرز تهیه
خیارشورها را خارج کنید و مرغها را درون سرکه آن بریزید و ۸ تا ۲۴ ساعت در یخچال نگهدارید.
فر را با دمای ۴۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید. مرغها را از سرکه خارج کنید و کنار بگذارید تا آب آنها کشیده شود. در یک کاسه کوچک، آرد و فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید. مرغها را درون مخلوط آرد بغلتانید و تکان دهید تا آرد اضافه آن گرفته شود.
در یک تابه بزرگ روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید. مرغها را داخل آن بچینید و با حرارت متوسط حدود ۸ دقیقه سرخ کنید تا کاملا طلایی شوند. مرغها را برگردانید و تابه را درون فر قرار دهید. آنها را به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. مرغها را از تابه خارج کنید. آنها را درون بشقاب قرار دهید و بگذارید ۵ دقیقه بماند.
تابه را دوباره روی اجاق بگذارید. روغن تابه را خارج کنید و فقط به اندازه یک قاشق غذاخوری بگذارید بماند. آب مرغ را اضافه کنید تا دو دقیقه بجوشد و مقدار آن به نصف کاهش بیابد. با قاشق چوبی هم بزنید. کره و نمک و فلفل را اضافه کنید. شوید را اضافه کنید و سس را روی مرغ بریزید. روی آن، خیارشورهای خرد شده و فلفل قرمز بریزید و سرو کنید.
ارزش غذایی
کالری: ۴۰۹
چربی: ۳۰ گرم
کلسترول: ۱۶۱ گرم
کربوهیدرات: ۵ گرم
فیبر: ۱ گرم
قند: ۱ گرم
پروتئین: ۲۸ گرم
آهن: ۱ گرم
پتاسیم: ۳۲۵ میلیگرم
کلسیم: ۲۱ میلیگرم
سدیم: ۴۹۸ میلیگرم
منبع: پارسینه
انتهای پیام/