در مطلب زیر قصد داریم  طرز تهیه مافین فرانسوی را  آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  فرانسوی‌ها برای صبحانه خود از نوعی مافین خوشمزه استفاده می‌کنند که با طرز تهیه آن آشنا خواهید شد.
مواد لازم:

آرد: یک و نیم پیمانه
شکر: نصف پیمانه
بیکینگ پودر: یک و نیم قاشق چای‌خوری
جوز هندی: یک چهارم قاشق چای‌خوری
نمک: یک هشتم قاشق چای‌خوری
تخم مرغ: یک عدد، زده شود
شیر: نصف پیمانه
کره: نصف پیمانه، ذوب شود

برای رویه:

شکر: یک چهارم پیمانه
دارچین: نصف قاشق چای‌خوری
کره: یک سوم پیمانه، ذوب شود

طرز تهیه:

• فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد از قبل گرم کنید.

• فنجان‌های مخصوص مافین را چرب کرده و یا کاغذ مخصوص شیرینی درون آن‌ها قرار دهید.

• درون کاسه همزن متوسط، آرد، نصف پیمانه شکر، بیکینگ پودر، جوز هندی و نمک را خوب با هم مخلوط کنید.

• شیر، تخم مرغ و یک سوم پیمانه کره ذوب شده را با هم مخلوط کنید.

• مخلوط تخم مرغ را به مخلوط آرد اضافه کرده و تا حدی که مرطوب و حباب‌دار شوند آن‌ها را هم بزنید.

• درون فنجان‌های مافین از پیش آماده کرده را با قاشق پر کرده و آن‌ها را در فر که از قبل گرم کرده‌اید به مدت ۲۵ - ۲۰ دقیقه قرار دهید.

• در این حین، دارچین را با یک چهارم پیمانه شکر مخلوط کرده و زمانی که مافین‌ها خوب پختند سر آن‌ها را ابتدا درون کره ذوب شده سپس درون مخلوط دارچین و شکر فرو برید.

• مافین‌های آماده شده را تا گرم هستند میل کنید.

منبع: پارسینه 

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۱ ۰۹ شهريور ۱۳۹۹
شکل این مافین در عکس با دستور تهیه که گفته درون فنجان بزارید فرق داره