به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج، محمد حسین زاده معاون گردشگری ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد گفت: این اعتبار از محل بودجه ملی و استانی به صورت نقدی و تسهیلات بانکی برای تکمیل طرح های بزرگ حوزه گردشگری کهگیلویه و بویراحمد اختصاص یافته است.
حسین زاده افزود: اردوگاه تفریحی رفاهی بی بی حکیمه(س)،تله کابین و پارک آبی یاسوج، مجتمع های گردشگری موگرمون، آبشار کمر دوغ و چشمه بلقیس از جمله این طرح هاست.
او بیان کرد: با توجه به شعار امسال به نام «جهش تولید» توسعه زیرساخت های گردشگری با جدیت بیشتری پیگیری می شود.
حسین زاده گفت: ۲۵ طرح بزرگ گردشگری به کارگروه فنی استان ارسال شد که از این تعداد ۹ طرح بزرگ در زمینه توسعه زیر ساخت های گردشگری در این کارگروه تصویب شده است.
او افزود: واگذاری اردوگاه گردشگری در شهرستان های مختلف کهگیلویه و بویراحمد به بخش خصوصی از دیگر راهبردهای میراث فرهنگی برای توسعه ونگهداری از زیرساخت های حوزه گردشگری است.
معاون گردشگری ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان بیان کرد: ۸۰ واحد گردشگری استان شامل هتل ها، هتل آپارتمان ها، رستوران های سنتی،اردوگاه های تفریحی و مجتمع های اقامتی در این استان وجود دارد.
حسین زاده گفت: در زمان حاضر هشت واحد هتل در کهگیلویه و بویراحمد فعالیت دارد.
براساس آخرین آمار بیماری ویروس کرونا به بخش گردشگری این استان بیش از ۱۷۰ میلیارد ریال خسارت وارد کرده است.
استان چهار فصل کهگیلویه و بویراحمد با داشتن چشمهها و تفرجگاههای بکر، آبشارهای زیبا، رودخانههای خروشان همراه با مناظر بدیع گردشگری از مقاصد گردشگری مهم در جنوب کشور است.
دریاچههای طبیعی، پوشش جنگلی درختان سرسبز بلوط و رایحه خوش بوتههای کوهساران، جلوههایی از طبیعت سحرانگیز این استان است.
کهگیلویه و بویراحمد با داشتن ۲۵۰ جاذبه طبیعی، اقلیم چهارفصل، مکان های تاریخی، ویژگی های مردم شناسی و آداب و رسوم گوناگون به عنوان یکی از مقاصد گردشگری کشور آماده پذیرایی از گردشگران داخلی و خارجی در ایام مختلف سال است.
بر اساس آمارها کهگیلویه و بویراحمد سالانه پذیرای بیش از سه میلیون نفر گردشگر است.
انتهای پیام/س