مدیرکل روابط عمومی رسانه ملی، از تلاش‌های خلاقانه و مجاهدانه دست اندرکاران معاونت توسعه و فناوری رسانه ملی قدردانی کرد.

به گزارش حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روابط عمومی رسانه ملی، با حضور معاون توسعه و فناوری رسانه صداوسیما و مدیرکل روابط عمومی رسانه ملی، بهنام مکوندی به‌عنوان مدیر جدید روابط عمومی این معاونت معرفی شد.

در این مراسم که با حضور جمعی از مدیران معاونت توسعه و فناوری رسانه و اداره کل روابط عمومی رسانه ملی برگزار شد، از رضا ابراهیمی‌ برای تصدی این سمت در بیش از ۹ سال اخیر قدردانی شد.

رضا علیدادی معاون توسعه و فناوری رسانه سازمان صداوسیما، در این مراسم با قدردانی از عملکرد روابط عمومی این معاونت و اداره کل روابط عمومی رسانه ملی تصریح کرد: مردم در ماه‌های اخیر به‌ویژه در پی شیوع کرونا، در فضای رسانه‌ای زندگی کردند و همکاران معاونت مجاهدانه پای کار ایستادگی کردند تا هیچ اختلالی در روند پخش برنامه‌های رسانه ملی ایجاد نشود.

وی با بیان اینکه رسانه برای برآورده ساختن نیاز مخاطبان می‌بایست محتوای خلاقانه تولید کند، از تلاش شبانه‌روزی همکاران معاونت توسعه و فناوری رسانه برای بسترسازی مناسب جهت خلق و ارائه محتوای خلاقانه روی آنتن صداوسیما خبر داد.

علیدادی استفاده از رسانه‌های نوین را برای رسانه ملی یک ضرورت دانست و گفت: معاونت توسعه و فناوری رسانه در این زمینه سال‌هاست که پیشگام بوده و خدمات خود را در این حوزه نیز ارائه می‌دهد.

معاون توسعه و فناوری رسانه همچنین با اشاره به تغییر شگرف و سریع فناوری‌ها بر ضرورت همگام‌سازی زنجیره تولید، انتقال تا دریافت تأکید کرد و گفت: به همین منظور به‌تازگی جلسه‌ای را با تولیدکنندگان دستگاه‌های گیرنده دیجیتال برگزار کردیم تا با تشریح فناوری به کار گرفته شده در رسانه ملی، از اینکه مخاطبان به‌طور کامل و صحیح آنچه را در رسانه ملی تولید و پخش می‌شود دریافت می‌کنند، مطمئن شویم.

محمدحسین رنجبران، مدیرکل روابط عمومی رسانه ملی هم در این مراسم با قدردانی از تلاش‌های مجاهدانه همکاران معاونت توسعه و فناوری رسانه تأکید کرد: با وجود شرایط سخت تحریمی و پیچیدگی‌های زندگی کرونایی، به‌واسطه تلاش‌های خلاقانه و مجاهدانه همکاران فنی هیچ قطعی و اختلالی را در روند پخش برنامه‌های رسانه ملی شاهد نبوده‌ایم.

وی افزود: اگر تلاش‌های همکاران معاونت توسعه و فناوری رسانه نباشد، هیچ برنامه‌ای امکان پخش روی آنتن رسانه ملی را نخواهد داشت و به همین جهت ضروری است که از این تلاش‌های مجاهدانه بیشتر گفته شود.

رنجبران تصریح کرد: در بیان و تبیین این تلاش و مجاهدت‌ها ضروری است که به زبان ساده و در همین حال علمی، بزرگی و اهمیت کارهایی که انجام شده است، برای همگان تشریح شود تا بهتر با عملکرد و خدمات همکاران فنی رسانه ملی آشنا شوند.

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.