به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، مهرداد غضنفری،معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم امروز در جلسه کارگروه تنظیم بازار قم گفت: در حال حاضر سی تن گوشت مرغ تولید میشود که باید این میزان به ۴۰ تن گوشت در روز برسد تا مرغ به قیمت ۱۵ هزار و پانصد تومان عرضه شود.
او افزود: در حال حاضرمرغ به قیمت پانزده هزارو هفتصد تومان عرضه میشود که باید تولید افزایش یابد تا قیمت مرغ عرضه شده هر کیلویی دویست تومان کاهش یابد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم در خصوص درخواست افزایش قیمت شیر از سوی تولیدکنندگان به دلیل کمبود نهادههای دامی هم اشاره کرد و گفت:نهادههای دامی تحویل داده شده است که این موضوع باید شفافتر در نشست بعدی بررسی شود.
تامین و توزیع ماسک و اقلام مورد نیاز ماه محرم و صفر مانند برنج شکر روغن مرغ از دیگر مواردی بود که در این نشست بحث و بررسی شد.
انتهای پیام/ش