به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، فرهاد رئیسی رئیس شورای اسلامی شهرکرد در نشست علنی شورای شهر با اشاره به برگزاری مراسم دهه اول ماه محرم اظهار داشت: مردم به یک درک فرهنگی بالا رسیدهاند و با رعایت کامل دستورالعملهای بهداشتی و فاصله گذاریها مراسم باشکوه دهه اول محرم را برگزار و استان ما جزو استانهایی بوده که به قانون تمکین و مسائل و مصوبات ستاد مقابله با کرونا را رعایت کردند.
او با اشاره به انتخابات هیئت رئیسه جدید سال آخر شورای پنجم افزود: چشم امید مردم به افرادی است که با رأی خود، آنها را به شورا فرستادند چراکه انجام اقدامات خوب در جهت رفع مشکلات سبب رضایتمندی مردم میشود بنابراین امیدوارم انتخاب هیئت رییسه جدید نویدبخش یک وحدت و همدلی بین اعضای شورا باشد.
بیشتر بخوانید
رئیسی با بیان اینکه شهرداری باید هر چه سریعتر برنامه کوتاه مدت و بلندمدت خود را به نتیجه برساند، اضافه کرد: میطلبد اعضای شورای شهر هرکدام حداقل ۵ مشکل شهر را در شورا مطرح تا بررسی و اولویتبندی و به عنوان چشمانداز تا پایان شورای پنجم پیگیری و هدفگذاری لازم انجام شود.
او با اشاره به اجرای پروژههای عمرانی شهرداری ادامه داد: با توجه به اینکه وضعیت معیشتی مردم در پرداختیها به شهرداری تاثیرگذار بوده، اما خوشبختانه شهرداری پروژههای عمرانی خوبی در دست اجرا دارد که اعتبار آن حدود ۱۱۰ میلیارد تومان میباشد.
رئیسی با بیان اینکه در بحث اعتمادسازی عمومی مشکل داریم گفت: جلسات شورای شهر باید به سمتی پیش برود که مردم از نتیجه آن مطلع شوند بنابراین نیاز است پرتال شورای شهر راهاندازی و فعال و از ظرفیت رسانهها و فضای مجازی به خوبی بهرهمند شویم.
او با اشاره به انتخاب رؤسای کمیسیونهای تخصصی در شورا افزود: کمیسیونها باید مقتدرانه عمل کنند و نباید درگیر مسائل روزمره شوند بنابراین افرادی که انتخاب میشوند برای انجام امور وقت بگذارند و از ظرفیت افراد دیگر هم استفاده کنند چرا که به انجام کار جمعی اعتقاد داریم.
رئیسی با بیان اینکه شورا برای شهرداری یک ذره بین شده است اضافه کرد: نظارت بر کار شهرداری خوب است، اما باید شورا اقتدار خود را داشته و مشکلات شهرداری با دستگاهها را بررسی و رفع کند.
او با بیان اینکه پروژه برج دوقلو باید به نتیجه برسد ادامه داد: مردم احساس میکنند با وجود نیمهتمام ماندن پروژه برج دوقلو فعالیت اقتصادی در شهر نمیتوان انجام داد بنابراین باید تلاش کنیم و استاندار محترم و نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی را پای کار بیاوریم تا این مشکل رفع و پروژه به نتیجه برسد.
طیبه شریفی نایب رئیس شورای اسلامی شهرکرد در ادامه نشست اظهار داشت: انتظار داریم در آخرین سال شورای دوره پنجم با وفاق و همدلی در کنار یکدیگر کار انجام دهیم و یک برنامهریزی بلندمدت برای آیندگان و یک برنامه کوتاه مدت برای یک سال باقی مانده پیشبینی شود.
او با اشاره به مشکلات بانک شهر گفت: در ابتدا مذاکرات لازم باید برای تسویه حساب با بانک انجام تا از افزایش بدهی شهرداری به بانک جلوگیری و بعد از آن موضوع ابطال قرارداد را پیگیری نماییم.
شریفی اضافه کرد: با توجه به اینکه جلسات شورای شهر به صورت علنی هستند بنابراین همه رسانهها و حتی نمایندگان اقشار مختلف مردم میتوانند ثبتنام و در جلسات شورای شهر حضور داشته باشند.
او ادامه داد: کارها و اقدامات شورا به دور از سلایق و جناحبندی سیاسی و قومی انجام و شهرداری نیز همکاری لازم را داشته باشند.
حمید فتحاللهی عضو شورای شهر شهرکرد هم در ادامه گفت: امیدوارم در دوره پایانی شورای پنجم بتوانیم با سعهصدر بیشتر در کنار یکدیگر اتفاقات خوبی را در مجموعه مدیریت شهری رقم بزنیم و با حضور هئیت رییسه جدید تصمیمات مهم برای رفع مشکلات شهر اتخاذ شود.
امامقلی بلالی دیگر عضو شورای اسلامی شهرکرد در ادامه نشست اظهار داشت: با توجه به تورمی که وجود دارد باید اعمال جرایم به ویژه برای پارکینگ واحدهای مسکونی به درستی انجام شود.
او افزود: اگر تدبیری برای املاک شهرداری به ویژه خیابانهای تازه تأسیس اندیشیده نشود به مشکلات جدی بر میخوریم.
حیدر علیپور عضو دیگر شورای اسلامی شهرکرد بیان کرد: امسال باید با همفکری و همدلی بتوانیم مشکلات مردم را رفع کنیم و با حل مشکل بانک شهر، شهر را از این وضعیتی که دچار چالش شده است، نجات دهیم.
او افزود: طی دو سال گذشته مشکلات متعدد مطرح شد که امیدواریم در سال پایانی شورای شهر همه مسائل شفافسازی شود و در جهت توسعه و پیشرفت شهر حرکت کنیم.
مصطفی حیدری عضو شورای اسلامی شهرکرد خاطرنشان کرد: با توجه به سفر رییس بانک شهر به شهرکرد میطلبد پیشنهادات در خصوص رفع مشکلات شهرداری با این بانک ارائه شود.
بهادر عبدالغنی شهردار شهرکرد در ادامه نشست بیان کرد: شهرداری در حال تهیه برنامه ۵ ساله است که انتظار داریم شورای شهر جهت تهیه هرچه سریعتر این برنامه همکاری و پیگیریهای لازم را داشته باشند.
او افزود: بحث ممیزیها، کمیسیون ماده ۱۰۰، کم و کیف درآمدها و... از جمله برنامههای مهمی هستند که میتواند در شورا مطرح و برنامهریزی لازم انجام شود.
انتهای پیام/ف