شرکت اسپیس ایکس اعلام کرد که حداکثر سرعت قابل دریافت از ماهواره استارلینک به ۱۰۰ مگابایت بر ثانیه رسید.

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، مدتی است که شرکت اسپیس ایکس در حال کار روی شبکه ماهواره‌ای استارلینک است تا از این طریق بتواند اینترنت را بدون محدودیت مکانی و زمانی در سراسر دنیا عرضه کند. این شرکت قصد دارد اینترنت مورد نیاز کاربران در سراسر جهان را از طریق ماهواره و با سرعت بالا در اختیار کاربران قرار دهد. به تازگی نیز این شرکت ماهواره جدیدی از خانواده استارلینک را به فضا پرتاب کرده است که به واسطه این ماهواره، سرعت اینترنت صورت فلکی استارلینک توانست تا سرعت بارگیری بیش از ۱۰۰ مگابایت بر ثانیه را به ثبت برساند.

 سرعت جدیدی که از این ماهواره به ثبت رسیده است، همچنان پایین‌تر از سرعتی است که شرکت اسپیس ایکس اعلام کرده بود اما آزمایش دوم انجام شده به وسیله این ماهواره، به مراتب سرعتی بیشتر از آزمایش اولیه انجام شده توسط این ماهواره‌ها را دارد. گفتنی است در آزمایش اولیه انجام شده روی ماهواره‌های استارلینک، حداکثر سرعت دریافتی توسط کاربران ۶۰ مگابایت بر ثانیه بود.

ماهواره استارلینک

نحوه اتصال کاربران به ماهواره استارلینک

در حال حاضر شرکت اسپیس ایکس برای جلو بردن کار خود و پوشش سراسری اینترنت در جهان نزدیک به ۱۲ هزار ماهواره وارد مدارهای اطراف زمین کرده که این موضوع باعث بسیاری از کارشناسان محیط زیست شده است. نحوه دسترسی کاربران به اینترنتی که قرار است توسط این ماهواره‌ها عرضه شود نیز به این صورت است که کاربران آنتن‌هایی را خریداری و نصب می‌کنند که ارتباط آن‌ها با ماهواره را برقرار خواهد کرد.

مدیر عامل شرکت اسپیس ایکس، این آنتن‌ها را شبیه به یوفوهایی که روی چوب قرار می‌گیرند توصیف کرده است. برخی از تصاویر مربوط به این آنتن‌ها نیز در وب سایت استالینک منتشر شده است که ظاهر این آنتن‌ها را به نمایش می‌گذارد. با این حال هنوز هم اتصال به اینترنت استارلینک در مرحله آزمایش قرار دارد و به طور رسمی در دسترس عموم قرار ندارد.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
Ackerman
۲۲:۴۹ ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
سلام یه سوال داشتم تو رو خدا جواب بدین
این ماهواره توی ایران وجود داره ؟؟