به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ قباد محمدی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: امسال بهدلیل شیوع ویروس کرونا و آنفلوآنزا در فصل پاییز نگرانی مردم بیشتر میشود و تقاضای واکسن نیز افزایش مییابد و تلاشها بر این است فشار از روی مردم برداشته شود.
او افزود: بر همین اساس معاونت غذا و دارو اقدام به واردات ۱۲ میلیون دوز واکسن آنفلوآنزا از کشورهای هلند و روسیه کرده که این مقدار سه برابر پارسال است که بخشی به کشور وارد شده و در اختیار مردم قرار خواهد گرفت و بهترین زمان برای تزریق واکسن اواخر شهریور و اوایل مهر ماه است.
محمدی بیان کرد: در داخل کشور تلاشهایی برای تولید واکسن انجام شده که ممکن است تا آبان ماه واکسن داخلی آماده شود و در صورت تولید توصیه میشود مردم از واکسن داخلی استفاده کنند، زیرا این واکسن با توجه به بیماریهای داخل کشور تهیه شده است.
او با بیان اینکه مردم برای تهیه واکسن عجله نکنند، گفت: واکسن آنفلوآنزا برای بیماران پرخطر زمینهای، بیماران قلبی، پیوند عضو، کودکان زیر ۱۰ سال (زیر ۶ ماه ممنوع)، زنان باردار، افراد بالای ۶۰ سال و افرادی که سیستم ایمنی آنها ضعیف است یا به علت مصرف دارو تضعیف شده ضروری است.
محمدی با اشاره به اینکه سهمیه استان کرمانشاه ۲۵۰ هزار دوز واکسن است، گفت: واکسن آنفلوآنزا از طریق داروخانههای خصوصی و در سامانهای که برای جلوگیری از مشکلات پیش بینی شده، آماده شده صورت خواهد گرفت و واکسن مورد نیاز کادر درمان و بیماریهای خاص به صورت جداگانه تأمین خواهد شد.
او در مورد نحوه توزیع واکسن بیان کرد: واکسن آنفلوآنزا در ۲ مرحله توزیع خواهد شد که مرحله اول آن از ۱۰ روز آینده آغاز خواهد شد و در فاز اول افراد بالای ۶۰ سال و کودکان زیر ۱۰ سال از طریق کارت ملی واکسن را دریافت میکنند؛ و در فاز دوم توزیع واکسن آنفلوآنزا بهصورت آزاد خواهد بود.
محمدی از مردم خواست برای دریافت واکسن آنفلوآنزا عجله نکنند و اجازه بدهند افراد نیازمند به دارو ابتدا استفاده کنند.
انتهای پیام/ز