سمیع گفت: انسولین قلمی به کمک دیابتی‌ها می‌آید تا دیرتر گرفتار عوارض بیماری شوند و قند خون شان کنترل شود.

به گزارش حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، حبیب‌الله سمیع مدیرعامل سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت بر ضرورت استفاده افراد دیابتی از انسولین به منظور پیشگیری از ابتلا به عوارض خطرناک این بیماری تاکید کرد.

سمیع، در حاشیه مراسم افتتاح کارخانه تولید قلم انسولین با مشارکت ایران و یک کشور خارجی، گفت: به عنوان یک متخصص داخلی که روزانه ۲۰ تا ۳۰ فرد دیابتی را ویزیت می‌کنم و با توجه به مسئولیت اجرایی که عهده‌دار هستم، می‌توانم بگویم که دیابت یک بیماری پر عارضه و خطرناک است که زندگی فردی و اجتماعی افراد مبتلا را تحت تاثیر قرار می‌دهد و مختل می‌کند؛ لذا کنترل و درمان کامل این بیماران می‌تواند نقش بسزایی در سلامت جامعه ایفا کند.

این متخصص بیماری‌های داخلی از دیابت به عنوان یک بیماری مزمن و ناتوان کننده نام برد و افزود: کیفیت زندگی افراد دیابتی به شدت تحت تاثیر بیماری قرار می‌گیرد و از همین رو، هر چقدر که بتوانیم این قند بیمار را بهتر کنترل کنیم، این افراد دیرتر گرفتار عوارض دیابت می‌شوند و استفاده از قلم انسولین به علت سهولت استفاده و کیفیت بهتر بی‌تردید در کنترل بهتر قند کمک فراوانی خواهد کرد.

سمیع ادامه داد: دیابت، مهم‌ترین بیماری غیرواگیر است که می‌تواند عوارض ناتوان‌کننده زیادی به دنبال داشته باشد.

او با اشاره به برنامه‌های آموزشی شرکت نوو نوردیسک پارس برای بیماران و کادر پرستاری و پزشکی، افزود: این برنامه‌های آموزشی که چند سالی است در کشورمان دنبال می‌شود، توانسته به کنترل دیابت بیماران کمک‌های شایانی کند.

مدیرعامل سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت، به افتتاح کارخانه تولید قلم انسولین اشاره کرد و گفت: راه‌اندازی این کارخانه گام مهم دیگری برای دسترسی آسان بیماران به انسولین قلمی است.

او ادامه داد: آرزوی هر پزشکی است که قند بیمار دیابتی تحت درمانش تحت کنترل باشد تا دیرتر به عوارض بیماری برسد. لذا، راه‌اندازی این کارخانه می‌تواند کمک شایانی به بیماران دیابتی بکند.

سمیع در ارتباط با وضعیت دیابت در بین کارکنان و خانواده‌های صنعت نفت، گفت: سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت از طریق برنامه پزشکی خانواده و طب کار، به طور مرتب کار غربالگری شاغلان و بازنشستگان و خانواده‌های آنان را انجام می‌دهیم.

او افزود: جمعیت تحت پوشش ما حدود ۵۰۰ هزار نفر است که طبق بررسی‌های صورت گرفته، بیماری حدود ۵۰ تا ۶۰ درصد افراد دیابتی ما به طور کامل تحت کنترل است و بقیه هم به‌طور نسبی کنترل شده‌اند.


بیشتربخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.