به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، محمدعلی شجاعی در این دیدار با اشاره به نداشتههای فراوان وزارت راه و شهرسازی در استان گفت : وضعیت پروازهای استان نسبت به گذشته بهتر شده است، اما به دنبال تقویت بیشتر و حمایت قاطع وزارت راه و شهرسازی برای برقراری پرواز بجنورد به عشق آباد هستیم.
شجاعی با بیان اینکه با شروع فصل سرما و مه گرفتگی و نبود دید برای فرود هواپیما، پروازهای استان تعطیل میشود افزود: بنابراین خواستار نظر کارشناسی نهایی وزارت راه و شهرسازی برای وضعیت فرودگاه بجنورد از نظر امکانات و تجهیزات هستیم.
او گفت : سیستم فرودگاهی کشور با همکاری سازمان ملی مسکن برای توسعه فرودگاههای کشور ۱۱ هکتار زمین را برای فرودگاههای کشور در نظر گرفت، اما سیستم فرودگاهی وزارت و راه و شهرسازی این موضوع را در استان لغو کرد که خواستار تخصیص این زمینها هستیم.
شجاعی همچنین خواستار معرفی فرودگاه جاجرم به عنوان فرودگاه دوم و پشتیبان استان با توجه به وجود باند فرودگاه در این شهرستان شد.
شجاعی افزود: در سفر رئیس جمهور ۴۰۰ میلیارد تومان از اعتبارات بخش دولتی سفر به دو پروژه اتصال راه آهن جوین به اسفراین به خط ریلی کشور و تکمیل محور ارتباطی بجنورد به جنگل گلستان اختصاص و مقرر شد امسال به بهره برداری برسد، اما روند کار برخلاف این موضوع است.
بیشتر بخوانید
استاندار خراسان شمالی نبود ریل، پروازهای مستمر و فراوان در فرودگاه بجنورد و آزاد راه را از نداشتهها و کمبودهای حوزه راه و شهرسازی در استان دانست و گفت: تنها تبعات تردد سالانه ۲۰ میلیون مسافر از محورهای مواصلاتی استان رسیدگی به وضعیت تصادفات در این جادهها توسط بیمارستانهای استان است و با این وضعیت بنابراین وزارت راه و شهرسازی به مردم استان خراسان شمالی بدهکار است.
شجاعی با اشاره به دستور رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور مبنی بر تخصیص ۱۰۰ درصدی اعتبارات سفر ریاست جمهوری به استان از وزرات راه و شهرسازی خواستار معرفی فردی تام الاختیار برای پیگیری پروژههای این وزارت در استان شد.
او اشاره داشت : قرارگاه خاتم الانبیا برای اتمام پروژه بجنورد، سنخواست، جاجرم و میامی پای کار آمده است و خواستار حمایت راه و شهرسازی برای اتمام این پروژه و دو پروژه مصوب سفر ریاست جهموری تا پایان امسال هستیم.
شجاعی گفت: چهار خطه کردن مسیر اسفراین-سبزوار پروژه به جامانده چند ساله دیگر استان در بخش راه است که از ۱۰۶ کیلومتر تا کنون ۸ کیلومتر به بهره برداری رسیده است.
او گفت: در اعلام خسارت سیل پارسال به راههای استان در سامانه وزارت راه و شهرسازی، استان عقب ماند و با توجه به وضعیت راههای استان و نبود ابنیه در راههای روستایی خواستار نگاه ویژه راه و شهرسازی هستیم.
شجاعی با بیان اینکه در استان چهار هزار و ۶۰۰ کیلومتر راه روستایی وجود دارد، افزود: باید به راههای روستایی خاکی و آسفالت شده استان باید روستای بدون راه را هم اضافه کنیم چرا که برخی از این راهها در بستر رودخانه تشکیل شده اند.
او افزود : در بحث ایمنی راههای استان فوق العاده عقب هستیم و به رغم دو بانده شدن برخی مواصلات، اما تجهیزات مانند روشنایی و گاردریلها هنوز یک بانده هستند که خواستار نگاه ویژه این وزارتخانه در این حوزه هستیم.
شجاعی با اشاره به انعقاد تفاهم نامه در سفر رئیس سازمان هواشناسی کشور به استان برای نصب سامانه هشدار سیل در ۵۰ نقطه استان، گفت: با توجه به این تفاهم نامه نصب سامانه برای ۲۰ نقطه قطعی شده است برای ۳۰ نقطه دیگر خواستار اعتبار از وزارت راه و شهرسازی هستیم.
انتهای پیام/ه