به گزارش خبرنگار حوزه میراث و گردشگری گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از تراول دیلی نیوز، شورای جهانی سفر و گردشگری (wttc) از آخرین مجموعه اقدامات طراحی شده برای بازسازی اعتماد جهانی گردشگران، کاهش خطر سفر و بازگشت سفرهای ایمن رونمایی کرد. این دستورالعملها روی اطمینان از انجام سفرهای ماجراجویانه متمرکز هستند.
دستورالعملهای شورای جهانی سفر و گردشگری با حمایت سازمان جهانی گردشگری (UNWTO)، دستورالعملهای سازمان جهانی بهداشت (WHO) و مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها را نیز در نظر میگیرند.
دستورالعملهای صنعت سفرهای ماجراجویانه براساس بینشهای توسعهیافته انجمن تجارت سفر ماجراجویی (ATTA) و با همکاری تعدادی از اپراتورهای تور تهیه شده است. در این دستورالعملها، صنعت گردشگری ماجراجویانه به طیف گستردهای از تجربههای گردشگری ماجراجویی از جمله دوچرخهسواری، قایق سواری در رودخانههای خروشان، پیادهروی، اسکی، اسنوبرد، سافاریهای حیات وحش و تورهای آشپزی تقسیم شده است. این فعالیتها در فضای باز انجام میشوند، اما میتوان اندازه گروههای فعال در قالب آنها را مدیریت کرد تا فاصله اجتماعی رعایت شود. پیش بینی میشود که گردشگری ماجراجویانه در دوره پساکرونا رشد زیادی داشته باشد.
بیشتر بخوانید
گلوریا گوارا رئیس و مدیرعامل شورای جهانی سفر و گردشگری گفت: جهانگردی ماجراجویانه بیش از پیش در میان مسافران محبوب میشود. به همین دلیل انجام اقدامات مجاز برای سفرهای ایمن مسافران ماجراجو ضروری است.
او افزود: اعتماد به نفس گردشگر برای از سرگیری سفر و گردشگری بسیار مهم است. ما میدانیم که گردشگران میخواهند یک بار دیگر دنیای اطراف خود را کشف کنند البته به شرط آنکه به امنیت خود اطمینان داشته باشند. بنابراین تدوین و اجرای دستورالعملهای بهداشتی در قالب طرح سفر ایمن بسیار مهم است.
رئیس و مدیرعامل شورای جهانی سفر و گردشگری بیان کرد: ما میخواهیم از همه شرکتهای بخش خصوصی بینالمللی که در حمایت از پروتکلهای سفر ایمن شورای جهانی سفر و گردشگری قدم برداشته و گرد هم آمدهاند، تشکر کنیم. آنها ساز و کاری مناسب را برای تقویت و بازسازی صنعت گردشگری در پیش گرفته اند.
گلوریا گوارا تأکید کرد: کسب و کارهای کوچک و بزرگ به تعریف تجربه جدید برای گردشگران کمک کرده است.
شورای جهانی سفر و گردشگری راهنمای جدید سفرهای ایمن را به شرح زیر منتشر کرده است:
انتهای پیام/