در حالی که بیروت پایتخت لبنان و عروس خاورمیانه همچنان از جراحت ناشی از انفجار بندرگاه بیروت رنج می‌برد مقامات امارات متحده جشن عادی سازی رابطه با رژیم صهیونیستی را در ابوظبی برپا کردند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بیش از ۷۰ تن از مقامات آمریکایی و اسرائیلی در اولین پرواز شرکت هواپیمایی صهیونیستی "العال" با عبور از آسمان عربستان سعودی از تل‌آویو وارد ابوظبی شدند و طی مراسمی برقراری رابطه بین این دو رژیم را رسماً اعلام کردند.

پرواز هواپیمای رژیم صهیونیستی بر فراز آسمان دو کشور عربی امارات و عربستان بر خلاف تصمیمات سابق اتحادیه عرب صورت گرفته، زیرا بر اساس مقررات این اتحادیه، هرگونه عادی سازی با رژیم صهیونیستی منوط به موافقت جمعی کشور‌های عربی است.

جهان هنوز از بهت و حیرت انفجار دردناک بندر بیروت خارج نشده بود که زخمی دیگر بر پیکره جهان اسلام و عرب وارد شد و آن عادی سازی رابطه بین امارات متحده و رژیم صهیونیستی بود.

عادی سازی رابطه بین ابوظبی و تل‌آویو آن هم در شرایطی که بسیاری از کارشناسان امنیتی عرب، رژیم اسرائیل را عامل انفجار بیروت می‌دانند خیانت آشکار به آرمان ملت فلسطین تلقی می‌شود.

در شهر رام‌الله مرکز حکومت تشکیلات خودگردان، مقامات فلسطینی در اقدامی کاملاً هوشمندانه نشستی برای بررسی پیامد‌های خطرناک عادی سازی رابطه بین برخی رژیم‌های مرتجع عرب و اسرائیل، تشکیل دادند.

در این نشست آخرین راهکار‌های تقابل با اقدام خائنانه این رژیم‌های عربی مورد بحث قرار گرفت و بر ضرورت ایجاد وحدت بین همه جنبش‌های اسلامی و ملی فلسطین تأکید شد.

به موازات آن «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس برای نخستین بار پس از ۲۷ سال وارد بیروت شد رهبران ۱۰ جنبش مبارز فلسطینی را به یک نشست فوق‌العاده دعوت کرد. این نشست در سفارت فلسطین در بیروت و تحت تدابیر شدید امنیتی برگزار شد و استراتژِی مبارزاتی دو سویه برای تقابل همزمان با رژیم صهیونیستی و رژیم‌های مرتجع عرب ترسیم شد.


بیشتر بخوانید


مجموعه دو نشست رام الله و بیروت و هماهنگی جنبش‌های جهادی فلسطینی با مقاومت اسلامی لبنان پازل جدیدی را برای شکل گیری یک راهبرد منسجم مبارزاتی به وجود آورد.

از نظر آمریکا و رژیم صهیونیستی عادی سازی رابطه بین امارات و نیز بحرین و عربستان با رژیم صهیونیستی یک پیروزی سیاسی کم نظیری برای دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا رقم زد، اما این پیروزی دیری نخواهد پایید.

نظر سنجی‌های به عمل آمده در آمریکا نشان می‌دهد که عادی سازی رابطه بین امارات و اسرائیل نمی‌تواند به پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری کمک کند.

شکل‌گیری مجموعه مبارزاتی فلسطینی و لبنانی و پیوستن تشکیلات خودگردان به عرصه مبارزه جدی میدانی با عادی سازی رابطه بین رژیم‌های مرتجع عرب و اسرائیل شرایط جدیدی را در منطقه ایجاد خواهد کرد.

دیری نخواهد پایید که فلسطینیان با استفاده از تجربه مبارزاتی خود مقامات رژیم‌های مرتجع عرب را از ادامه روند عادی سازی با اسرائیل پشیمان خواهند کرد و این امر بطور طبیعی ناامنی‌ها را در منطقه تشدید خواهد کرد.

در بعد دیگر میدانی بر خلاف گذشته اگر رژیم صهیونیستی دست به ماجراجویی جدیدی علیه ملت‌های فلسطین یا لبنان بزند یک جبهه گسترد‌ه‌ای از جنوب لبنان تا سوریه و حیفا و رام‌الله و قدس شرقی علیه رژیم صهیونیستی گشوده خواهد شد. این جبهه هرگز ایستایی نخواهد داشت و جنگ از حالت کلاسیکی به حالت جنگ فرسایشی تبدیل خواهد شد.

از نقاط ضعف ارتش رژیم صهیونیستی که در طول ۴ دهه گذشته کاملاً برای مبارزان لبنانی و فلسطینی آشکار شده ناتوانی این ارتش برای ورود به یک جنگ فرسایشی است.

ارتش رژیم صهیونیستی در جنگ ۳۳ روزه سال ۲۰۰۶ لبنان ناتوانی خود را در جنگ فرسایشی ثابت کرد و این پاشنه آشیل رژیم صهیونیستی تلقی می‌شود.

قطعاً اگر در آینده جنگی در فلسطین و یا لبنان صورت گیرد، رهبران مقاومت اسلامی در جنگ احتمالی آینده این موضوع را مورد توجه قرار خواهند داد؛ لذا زخم بیروت در آینده ترمیم خواهد یافت، اما رقص ابوظبی به یک تراژدی دردناکی برای مقامات امارات و سایر کشور‌های عضو شورای همکاری خلیج فارس تبدیل خواهد شد.

تجربه ثابت کرده که حضور رژیم صهیونیستی در هر کشور عربی جز بحران اجتماعی و سیاسی و ورشکستگی اقتصادی چیزی برای کشور‌های عربی به همراه نخواهد داشت.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.