مردانی مدیر شرکت پخش فرآوردههای نفتی خراسان جنوبی در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ،گفت: وظیفه شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی تامین فرآورده است و ما در مورد تامین هیچ مشکلی نداریم.
او افزود: در مردادماه امسال و با آغاز توزیع الکترونیکی گاز مایع نسبت به مشابه سال قبل ۲۹.۶ درصد افزایش توزیع داشتیم.
مردانی گفت : با وجود افزایش توزیع، کمبود گاز مایع در استان حرف منطقی نیست بلکه نحوه توزیع مشکل دارد.
مدیر شرکت پخش فرآوردههای نفتی خراسان جنوبی افزود: وظیفه نظارت بر توزیع مناسب سهمیههای گاز مایع به عهده ادارات متولی از جمله اداره صمت است و اگر هر اداره طبق وظایف قانونی پای کار بیاید میتوان این مشکل را حل کرد.
یک شهروند از روستای زینی بیرجند می گوید: از صبح ساعت ۷ برای دریافت یک کپسول گاز آمده ام، ولی نوبتم نشد و باید برگردیم، هرچند دیروز هم آمدم ولی متاسفانه دست خالی برگشتم.
صفهای طولانی و دست خالی برگشتن داستان یکی دو روز اخیر نیست بلکه مشکل یک ماهیست که پا برجاست، اکثر مردم ۲ یا ۳ کپسول از روستا آوردند.
بیشتر بخوانید
شخص دیگری گفت: برای سه خانوار سه کپسول گاز آوردم، ولی می گویند باید برای دریافت هر کپسول یک شخص با کارت ملی حضور داشته باشد و گرنه سیلندر تحویل داده نمی شود.
مسئول توزیع سیلندرها گفت: بنابر اعلام شرکت پخش فرآوردهای نفتی استان، با هر کارت ملی مجاز به دادن یک سیلندر هستیم .
بنا به گفته مدیر شرکت پخش فرآودهای نفتی استان ثبت نام در سامانه تجارت آسان می تواند موضوع را تسهیل کند، اما نیمی از افراد با وجود ثبت نام در سامانه این مشکل را داشتند.
انتهای پیام/ک
شاید برای شهرهای لب مرز خوب باشه که جلو قاچاق گرفته بشه اگر باشه
باقی کشور چرا ؟
تکلیف اونایی که گاز مایع به امرار معاششون کمک میکنه با این طرح چی میشه ؟
این طرح یعنی اگر بعد صد سال نیاز به یه سیلندر 11 کیلویی به هر دلیلی پیدا کنی باید از هفت که چه عرض کنم ، هفتاد خان رستم باید رد شی
قبل اجرا حدااقل به این چیزا هم توجه میشد بد نبود
نکنید اقا جان این کارا رو با ملت
حیف این ملت که گیر بعضی از اقایون بیسواد افتادن