به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
ساری ،فرامرز اکبری مدیر
شبکه و بهداشت و درمان آمل گفت: در بازدید و نظارت مستمر کارشناسان بهداشت محیط، ۴ واحد صنفی تهیه و توزیع مواد غذایی در شهرستان آمل شامل آشپزخانه، کبابی، آبغوره گیری که
شیوه نامههای بهداشتی را رعایت نمیکردند
پلمب شدند.
او افزود:این واحدها به علت تهدید علیه سلامت مردم طبق اصلاحیه ماده ۱۳ مواد خوردنی، آشامیدنی و بهداشتی پلمب شدند.
مدیر شبکه و بهداشت و درمان آمل به شهروندان توصیه کرد جهت حفظ سلامت خود و اعضای خانواده و پیشگیری از کرونا از مکان هایی که دارای مجوز بوده و شیوه نامههای بهداشتی را رعایت میکنند مواد غذایی را تهیه کنند.
انتهای پیام/س