معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: راهبرد جدید این استان برای توسعه، تحول در اقتصاد مسکن و بهره‌گیری از نهادهای دست‌اندرکار برای افزایش ساخت و سازها است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، علی رسولیان معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی در بازدید از پروژه برج‌های مسکونی "خورشید" متعلق به شرکت تعاونی مسکن آب و خاک خراسان رضوی در مشهد گفت: در این زمینه از استاندار خواسته شده که کارگروه توسعه مسکن در استان ایجاد شود.

او افزود: مذاکراتی نیز با نهاد‌های فعال در حوزه مسکن از جمله شهرداری، بنیاد مستضعفان، آستان قدس رضوی، کمیته امداد امام خمینی (ره)، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی انجام گرفت و مقدمات اجرای چند هزار پروژه مسکن در استان فراهم شد.

معاون استاندار خراسان رضوی ادامه داد: توسعه ساخت و ساز هم به تامین مسکن خانوار‌ها به عنوان نیاز جدی آن‌ها کمک می‌کند و هم ۴۰ تا ۵۰ صنعت وابسته به ساختمان سازی از جمله تولید مصالح ساختمانی، آهن آلات، لوازم خانگی، تاسیسات برق، آب و فاضلاب و مواردی از این دست را فعال و زمینه توسعه اشتغال را فراهم می‌کند و ارزش افزوده بسیار برای جامعه دارد.

رسولیان تعاونی‌ها را ظرفیت مناسب برای جذب سرمایه‌های خرد دانست و بیان کرد: هم اینک دستکم ۱۲۰ هزار میلیارد تومان سپرده‌های مردم استان نزد بانکها است که اغلب آنان از آنجا که محل مطمئنی برای سرمایه‌گذاری نمی‌یابند، منابع مالی در اختیار خود را به بانک‌ها می‌سپارند.

او تصریح کرد: در صورتی که برای توسعه پروژه‌های تعاونی‌های مسکن برنامه‌ریزی شود، زمینه مناسبی برای جذب سرمایه‌های خرد مردم فراهم شده و با مدیریت صحیح منابع داخلی و هدایت آن‌ها به سوی اقتصاد موثر می‌توان استان را توانمند و از جذب سرمایه‌گذاران خارجی بی‌نیاز کرد.
بیشتربخوانید


معاون استاندار خراسان رضوی تاکید کرد: پروژه مجتمع مسکونی "خورشید" متعلق به تعاونی آب و خاک خراسان رضوی از نظر جذب سرمایه‌های خرد مردم در قالب تعاونی برای تامین مسکن آنان و کیفیت زیرساخت‌های ساختمان حایز اهمیت است.

رسولیان اظهار کرد: هم اینک بسیاری از مردم فاقد مسکن هستند و برای تامین آن باید توان مالی بسیار داشته باشند، بهره گیری از روش‌های تعاونی می‌تواند هزینه ساخت مسکن برای مردم را کمتر نموده و جمعیت بیشتری را صاحب مسکن کند.

او افزود: خراسان رضوی به ویژه مشهد در جریان شیوع کرونا خسارت بسیار متحمل شد، زیرا اقتصاد این منطقه برپایه گردشگری و زائر است و تعطیلی این بخش در ایام شیوع کرونا باعث تعطیلی بسیاری از اصناف و کسب و کار‌ها در استان شد.

معاون استاندار خراسان رضوی ادامه داد: برای جبران خسارت ناشی از شیوع کرونا در این استان، تقویت صنایع معدنی، قطعه سازی، کشاورزی و بخش مسکن در اولویت قرار گرفته تا بتوان از طریق اثربخشی این بخش‌ها خسارات وارده به استان را کاهش داد.

محمد سنجری مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی نیز در این بازدید گفت: یکی از دغدغه‌های جدی مردم، مسکن است و تامین آن بیش از ۵۰ درصد هزینه خانوار را شامل می‌شود.

او افزود: تاکنون بخش تعاونی در همه حوزه‌ها به ویژه مسکن به خوبی عمل کرده و توانسته است نیاز مردم را به مسکن تامین کند لذا در شرایط کنونی نیز توسعه تعاونی‌های مسکن می‌تواند نیاز مردم را با کمترین هزینه برطرف کند.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی شمار تعاونی‌های مسکن در خراسان رضوی را ۴۱۶ واحد ذکر کرد و ادامه داد: مجتمع مسکونی خورشید متعلق به شرکت تعاونی آب و خاک خراسان رضوی برندی در حوزه تعاونی‌های مسکن به شمار می‌رود و مسکن را با جذب سرمایه‌های خرد مردم در بهترین نقطه از شهر مشهد با بهترین کیفیت تامین کرده است.


انتهای پیام//ز.ق

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.