به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد، هادی رستمی کارشناس بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: مراکز پلمب شده شامل نانوایی، اغذیه فروشی، قهوه فروشی و خدمات آشپزی میباشند.
او افزود: باتوجه به رعایت نکردن دستورالعملهای ابلاغی در بازدیدهای مکرر انجام شده، مراکز مذکور مطابق مقررات به دستور مراجع قضایی پلمب شدند.
کارشناس بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی نیشابور ادامه داد: کارشناسان بهداشت محیط در مراکز تهیه و تولید مواد غذایی و اماکن عمومی، حضور مداوم دارند و با کوچکترین تخلف برخورد میکنند.
کارشناس بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: به کلیه متصدیان مراکز تهیه و تولید مواد غذایی توصیه میکنم دستورالعملهای وزارت بهداشت و توصیههای بازرسین بهداشت محیط را به دقت عمل نمایند تا علاوه بر رضایت مشتری، نقش مهمی در سلامت جامعه و مقابله با کروناویروس داشته باشند.
او در پایان از همشهریان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مراتب را بلافاصله با تلفن ۱۹۰ درمیان بگذارند تا موضوع در اسرع وقت رسیدگی شود.
انتهای پیام//ر. ح