به گزارش خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، غلامحسین اسماعیلی سخنگوی قوه قضاییه درباره آخرین وضعیت حکم اکبر طبری گفت: بعد از تصمیم دیوان عالی کشور نظر قطعی صادر میشود و همان حکم اجرایی خواهد شد.
وی افزود: ما مجاز هستیم محکومیت های صادره را اعلام کنیم، اما از بیان جزئیات آن معذور هستیم.
سخنگوی قوه قضاییه گفت: اکبر طبری ۱۰ عنوان اتهامی داشت و برای ۸ مورد آن حکم داده شده و برای ۲ عنوان اتهامیاش هنوز حکمی صادر نشده است.
اسماعیلی تصریح کرد: طبری در یک عنوان اتهامی به ۳۱ سال حبس تعزیری و ضبط اموال حاصل از ارتشا و انفصال دائم از خدمات دولتی، در عنوان دوم اتهامی که پولشویی است به ۱۲ سال و نیم حبس و پرداخت ۶۰۰ میلیارد جزای نقدی و ضبط اموال محکوم شد.
وی افزود: ۳ دستگاه آپارتمان در برج روما، یک واحد آپارتمان به مساحت ۶۳۱ متر در پاسداران و ۵ قطعه زمین در بابلسر ضبط شده است. همچنین یک قطعه زمین ۱۶۷۵ متری در لواسان، یک واحد اداری در برج سانا، زمین ۳۰۰ متری و طبقه ۵ و ۶ مجتمعی در کریمخان از جمله اموال طبری بودند که ضبط شدند.
سخنگوی قوه قضاییه گفت: در مجموع طبری از حیث نقدی به پرداخت هزار میلیارد ریال در حق دولت و پرداخت حدود ۱۷۹ میلیارد ریال وجوه نقدی بابت ارتشا محکوم شد.
اسماعیلی تصریح کرد: در مورد ۶ عنوان اتهامی دیگر دادگاه در چارچوب قانون حکم حبس و جزای قانونی صادر کرده است و در صورت تأیید دادنامه، متهم به اشد مجازات همان ۳۱ سال حبس و ضبط اموال و انفصال ابد از خدمات دولتی محکوم میشود.
وی گفت: فرهاد مشایخ فریدون به جرم تشکیل چند نفری شبکه ارتشا و با لحاظ مساعدت و تخفیف به ۱۵ سال حبس تعزیری و پرداخت جزای نقدی در حق دولت محکوم شد. همچنین رسول دانیال زاده به جرم تشکیل شبکه ارتشا، چون بعد از تشکیل پرونده به کشور بازگشت، با لحاظ تخفیف به ۱۵ سال حبس تعزیری محکوم شد.
سخنگوی قوه قضاییه تصریح کرد: دو نفر از قضات یعنی بیژن قاسم زاده به جرم تأثیر نفوذ افراد و دریافت رشوه به انفصال دائم از خدمات دولتی و تحمل ۱۰ سال حبس تعزیری و پرداخت جزای نقدی و ضبط اموال و حمیدرضا علیزاده به تحمل ۱۰ سال حبس تعزیری و ضبط اموال و پرداخت جزای نقدی محکوم شدند و سایر متهمان هم محکومیتهایی دارند.
اسماعیلی گفت: بخش دوم پرونده مربوط به افرادی است که فراری هستند که هنوز مفتوح است و دادگاه متعاقبا رأی میدهد و بخش سوم در دادسرا مشغول تکمیل اطلاعات است.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/
البته افراد مسئول یا مدیر یا رئیس مفسد باید با اشد مجازات حکم آنان صادر و اجرا شود تا احدی از مسئولان فکر این چنین خیانتهایی را سر خود نگه ندارن.
باید اعدام بشود.
هرچه بگندد نمکش میزنند وای به روزی که بگندد نمک
اگر اندک عدالتی بود می بایست اول دستش قطع می شد و بعد اعدام می شد
بیچاره قاضی منصوری که نهایتا به خاطر ۳۱ سال حبس خودشو کشت تازه اون بیچاره که جرمش کمتر بود شاید فقط ده پونزده سال حبس می کشید!
چرا حکمش اعدام نشد؟ سلطان سکه و سلطان ارز و .... اعدام شدن چرا سلطان رشوه نباید اعدام بشه؟
باورم نمیشه با اون همه اختلاس و پولشویی فقط این حکمش باشه
باید ۱۰۰ بار حکم اعدام براش صادر میشد
فاسدی که یک قوه را زیر اتهام برد باید اعدام بشود
خجالت نکشیدن از این حکم
این تو زندان دووم نمیاره اگه حکم این چند سال انجام شود
انشالله که زندانشون زندان باشه که اگه اینطورباشه فکرکنم با اعدام فرقی نمیکنه برای ایشون بااین سن سال
البته زندان داریم تازندان
چطور سلطان سکه رو اعدام کردند ولی اینو نه ؟؟؟
جرمش کم از سلطان سکه نبود تازه بیشترم بود
چطور یکی به خاطر چندتا سکه اعدام میشه.سکه ای که خرید وفروش آن طبق هیچ قانونی ممنوع نبوده.یا ارزودیگر سلاطین.
ولی این آقا هزاران حق را ناحق کرده .چه بسا پروندهایی که با سفارش این آقامحکوم به اعدام شده وحقشون راپایمال کرده ویا بلعکس.
حالا محکوم به زندان میشه.
اونم چند وقت دیگه به بهانه های مختلف بهش عفو بخوره وتشریف بیارن بیرون .کو آن عدالت علی
ایشون حتما باید اعدام بشه
تا آخر عمر باید زندونی باشه
نه میتونه سند بذاره بیاد بیرون
نه آشنایی که بهش سر بزنه
نه پارتی که براش آسایش فراهم کنه
هیییی زمونه.....
ما ملت ایران خواستار اعدام کسایی هستیم که در بهترین جایگاه ها رشوه گرفتند و اموال مردم رو به غارت بردند
چرا اعدام نمیشه؟
و سوال دیگه اینکه آیا این حکم اثر بازدارندگی داره؟؟
این آقا تو زندان هم باشه از 99 درصد ایرانی ها رفاه بیشتری خواهد داشت.