رفتار معقولانه والدین نقش بسزایی در تداوم زندگی زوجین دارد و بر همین اساس ارائه مشاوره در این زمینه برای والدین ضروری است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ازدواج سنت پیامبر اکرم (ص) است و بر همین اساس لازم است تا والدین فرزندان خود را برای ازدواج نیکو آماده کنند تا در آینده بهترین زندگی را داشته باشند و با کمترین مشکلات دختران و پسران به سمت کمال و سعادت حرکت کنند.

زندگی فراز و نشیب‌های بسیار زیادی دارد و در این فراز و نشیب‌ها آنچه که اهمیت دارد برخورد و به دور از احساسات زوجین است تا مشکلات و مسائل به بهترین شیوه و راه حل حل و فصل شود تا حلاوت و شیرینی زندگی با مسائل حاشیه‌ای به تلخی گرایش پیدا نکند.


بیشتر بخوانید

مسائل و مشکلات در زندگی به نوبه خود برای هر یک از افراد منحصر به فرد است چراکه افراد مختلف در موقعیت‌های مختلف وجود دارد، اما برخی مسائل جنبه عمومی پیدا می‌کند؛ به فرض مثال والدینی آمادگی ازدواج فرزندشان را دارند، اما ممکن است والدین در این مسیر با دغدغه‌هایی رو به رو باشند.

فریبرز صدیق ارفعی ضمن تاکید بر مشاوره‌های قبل از ازدواج ویژه والدین اظهار داشت: ارائه مشاوره ویژه والدین می‌تواند نقش مهمی در ازدواج خوب فرزندشان داشته باشد تا مطابق با شرایط پیش رو و دریافت مشاوره‌های لازم فرزندشان بهترین انتخاب و زندگی را داشته باشد.

وی با بیان اینکه برخی رفتار‌ها ممکن است باعث بر هم خوردن رابطه بین فرزند و والدین شود، افزود: اگر پیش از ازدواج فرزندان مشاوره‌ها و کلاس‌هایی برای والدین برگزار شود بسیاری از تنش‌ها و طلاق‌های صورت گرفته توسط زوج‌های جوان کاهش پیدا می‌کند و بسیاری از ازدواج‌ها دوام پیدا می‌کند.

این کارشناس مسائل خانواده با بیان اینکه بسیاری از طلاق‌های صورت گرفته حمایت والدین را ندارد، ابراز داشت: برخی رفتار‌ها و گفتار‌های والدین می‌تواند بر روی فرزندان تاثیر سوء بگذارد در حالی که والدین به طور قطع و یقین خوشبختی فرزندشان را بخواهند، اما ممکن است نحوه بیان و ابراز آن اشتباه باشد.

وی با بیان اینکه جوانان باید به گونه‌ای رفتار کنند که نظراتشان برای والدین اهمیت داشته باشد، گفت: بسیاری از اوقات یک پدر دلسوخته پدری است که واقعا پدر در یک ازدواج نقشی ندارد و متاسفانه نقش دکور داشته در حالی که در کاشان بر اساس آمار جوانانی که روحیه مستقل داشته و خودکامی داشته ممکن است رفتار‌های مناسبی در خصوص ازدواج نداشته باشند.

صدیق ارفعی با بیان اینکه در صورت انتخاب نامناسب توسط فرزندمان با رفتار معقولانه والدین می‌توان از یک رخداد ناگوار جلوگیری کرد، تصریح کرد: اگر رفتار نامناسب نباشد آخر و عاقبت این رفتار‌ها طلاق زوجین است، اما رفتار معقولانه والدین می‌تواند به نتیجه خوبی منجر شود.

وی با بیان اینکه رفتار ما ناشی از باور‌های ما است، تاکید کرد: برخی زوجین رفتار همسر خود را غیرقابل تغییر می‌دانند و یا برخی زوجین از ادامه مسیر اظهار خستگی می‌کند در حالی که این باور‌های تلافی جویانه هیچ تغییری در زندگی زوجین ایجاد نمی‌شود در حالی شرایط بسته به انسان‌ها تغییر می‌کند.

منیره سادات قندچی نیز ضمن اشاره به طلاق عاطفی به عنوان یکی از معضلات زوجین اظهار داشت: ارتباطات کلامی و احساسی در این شرایط بسیار کمرنگ است که به دلیل برخی مسائل و شرایط زوجین در کنار یکدیگر زندگی می‌کنند، اما فاصله و شکاف بسیار زیادی از یکدیگر دارند.

این وکیل پایه یک دادگستری کاشان با بیان اینکه برخی رفتار‌ها منجر به طلاق عاطفی می‌شود، افزود: طلاق عاطفی طی سال‌ها اتفاق می‌افتد که عدم توجه به اختلافات موجب طلاق عاطفی می‌شود و باعث می‌شود بدون توجه به یکدیگر زوجین در کنار یکدیگر زندگی کنند.

وی با بیان اینکه مهمترین دلایل طلاق عاطفی تختلاف فرهنگی، اختلاف سنی و عدم مهارت کلامی از جمله بروز طلاق عاطفی می‌شود، افزود: زوجین برای مشکلات خود به دلیل عدم تمایل و یا عدم آگاهی با یکدیگر صحبت نمی‌کنند در حالی که هر آسیب اجتماعی از خانواده نشات می‌گیرد که لازم است پیش از آن از والدین آموزش ببینند.

قندچی ضمن انتقاد از عدم ارائه راهکار‌ها ویژه طلاق عاطفی گفت: عوامل مختلفی باعث طلاق عاطفی می‌شود که موجب سرد شدن رابطه میان زوجین می‌شود و بنیان خانواده متزلزل می‌شود و اگر خانواده‌ای دچار این معضل شد لازم است تا عاقلانه با این موضوع برخورد کنند.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار