به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کوفته ایسلی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
بلغور گندم ۵۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز خرد شده ۲ عدد
زیره ۱/۲ قاشق چای خوری
نعنا خشک۱ قاشق سوپ خوری
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
بیشتر بخوانید
طرز تهیه
ابتدا بلغور را بپزید، سپس آن را در یک کاسه مناسب با تخم مرغ ها، آرد، رب گوجه فرنگی (۱ ق س)، نمک و فلفل خوب مخلوط کنید تا خمیر کوفته آماده شود. در صورت نیاز خمیر را با دست خوب ورز دهید.
در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید و پیازهای خرد شده را داخل آن تفت دهید، سپس گوشت را اضافه کرده و کمی تفت دهید.
حالا رب را همراه زیره، نعنا، نمک و فلفل اضافه کرده و آنها را با هم مخلوط کنید. کمی آب به گوشت اضافه کرده و صبر کنید تا بپزد.
وقتی گوشت پخت، از خمیر کوفته به اندازه یک نارنگی بردارید، آن را با انگشت کمی گود کنید، سپس از مواد میانی داخل آن بریزید و خمیر را دوباره گرد کنید. با کمک دست خمیر را به شکل بیضی در آورید. هر تعداد که میشود به همین شکل کوفتهها را آماده کنید.
در یک تابه گود مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. کوفتهها را داخل روغن خوب سرخ کنید. بعد از آنکه کوفتهها سرخ شدند، آنها را از تابه بیرون بیاورید، در ظرف مورد نظرتان بچینید، سپس سرو کنید.
منبع: شبکه آشپزی
انتهای پیام/