بسیاری از مردم ترجیح می‌دهند گوجه فرنگی را به صورت خام بخورند، زیرا معتقدند که می‌توانند حداکثر ویتامین C را دریافت کنند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، یک وبلاگ نویس، چگونگی خوردن گوجه فرنگی را برای به دست آوردن حداکثر مواد مفید برای بدن بیان کرد.

وی خاطرنشان کرد: گوجه فرنگی حاوی ویتامین C و E، آنتی اکسیدان، و همچنین بهبود وضعیت پوست و جلوگیری از ابتلا به انواع خاصی از سرطان است. بسیاری از مردم ترجیح می‌دهند گوجه فرنگی را به صورت خام بخورند، زیرا معتقدند که می‌توانند حداکثر ویتامین C را دریافت کنند. در واقع، سبزیجات تازه همیشه منبع مواد مغذی به ویژه گوجه فرنگی نیستند.

این وبلاگ نویس متوجه شد که از طریق عملیات حرارت و افزودن روغن می‌توان خواص آنتی اکسیدانی لیکوپن موجود در گوجه فرنگی را افزایش داد.


بیشتر بخوانید


در این مقاله آمده است: البته، ویتامین C در طی عملیات حرارت از بین می‌رود، اما این امر از ارزش غذایی گوجه فرنگی نمی‌کاهد. اگر گوجه فرنگی تازه وجود داشته باشد، بهتر است پوست را حذف نکنید، زیرا حاوی بسیاری از مواد مفید است.

در همان زمان، نویسنده نشریه نسبت به خوردن گوجه فرنگی با معده خالی هشدار داد. اگر می‌خواهید ویتامین C خود را دوباره پر کنید، پس باید گوجه فرنگی تازه را ترجیح دهید و اگر مواد مغذی بیشتری می‌خواهید دریافت کنید، آن را بپزید!

منبع: اسپوتنیک

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۴:۱۹ ۲۵ شهريور ۱۳۹۹
خواهشا بصورت علمی تحقیق کنید که کلا گوجه برای سلامتی مفید یا مضره.؟؟!
چون اطبای طب سنتی من جمله دکتر اکبری درشبکه قران میگن گوجه اصلا مفید نیست که مضره .
خواهشا علمی ومستند اثبات کنید وبه مردم کمک کنید
البته دکتر اکبری آدم کار درستی یه.
ممنون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۱۶ ۲۴ شهريور ۱۳۹۹
این مقاله همه چیو گفت اما نگفت که ۹۰درصد گوجه کارا برا اینکه زود قرمز بشه پودر قرمز سرطان زا به پای بوته گوجه تزریق می کنند با چش خودم دیدم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۶ ۲۴ شهريور ۱۳۹۹
گوجه فرنگی که در روغن زیاد تفت داده تا تغییر رنگ بدهد ویا رب ان نیز همین طور باعث اسید معده تولید شده و ایجاد زخم کند