او با بیان اینکه در راستای رزمایش ایران همدل یک طرح همسفره و اطعام مهدوی در دستور کار قرار گرفت، گفت: هزار و ۸۰۰ آشپزخانه اطعام مهدوی برپا شد و تمام وجوهات در این طرح از کمکهای مردمی بود و ریالی از درآمدهای کمیته امداد مصرف نشد.
باجلان افزود: با رعایت پروتکل بهداشتی به نیازمندان و مددجویان مناطق مرزی و روستایی صعب العبور جیره خشک ارسال شد.
معاون اداری-مالی کمیته امداد افزود: در رزمایش ایران همدل یک تمامی نیازمندان شناسایی شدند و بالغ بر ۱۲ میلیون غذای گرم و ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار بسته ارزاق توزیع شد که در این راستا۵۴۰ میلیارد تومان کمک مردمی جمع آوری و تقدیم نیازمندان شد.
باجلان ادامه داد: ماه رمضان ماه اطعام بود و به موجب بیماری کرونا کمیته امداد بهترین و پرشکوهترین ماه مبارک رمضان را طی کرد و مردم لحظات خوبی را رقم زدند.
او با بیان اینکه مقاممعظمرهبری در روز عید غدیر خم بیاناتی مبنی بر اینکه این رزمایش ادامه داشته باشد و به معیشت مردم رسیدگی شود، داشتند، افزود: در عید غدیر رزمایش را به محرم و صفر متصل کردیم و با توجه به اینکه طبخ غذا برای هیئتهای مذهبی مقدور نبود کمیته امداد با توجه به پویش ایران همدل دو با مجوزهای وزارت بهداشت و رعایت شیوه نامههای بهداشتی ۲ هزار و ۴۰۰ آشپزخانه طی طرح اطعام حسینی ایجاد کرد و در ۲ هزار محله اطعام حسینی اجرا شد.
باجلان گفت: در طرح اطعامحسینی ۶۰ هزار نفر به صورت جهادی مشغول به کارهستند و این اقدامتا پایان صفر ادامه دارد و تاکنون ۱۱ میلیون و ۵۰۰ هزار غذای گرم توزیع شده است.
او با بیان اینکه ۲ هزار واحد در محلهها برای طبخ غذا ایجاد شده، گفت: در این راستا توزیع جیره خشک نیز در دستور کار است.
او تصریح کرد: مبلغی که بابت اطعام حسینی و احسان حسینی هزینه شده ۳۵۰میلیارد تومان در قالب نذورات و کمکهای مردمی است.
باجلان با بیان اینکه تمامی هموطنان میتوانند با پایان ماه صفر کمکهای خود را به واحدهای مختلف کمیته امداد تحویل دهند، گفت: ارزش ریالی هر غذای طبخ شده ۱۶ هزار تومان و ارزش ریالی هر بستههای ارزاق ۱۵۰ هزار تومان است.
او با بیان اینکه در پویش ایران همدل دو هموطنان میتوانند با کد USSD *۱۴# کمکهای خود را واریز کنند، افزود: پویش ایران همدل دو پویش ملی است که ازطریق ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، بنیاد مستضعفان، صدا و سیما، سازمان بهزیستی و ... اجرا میشود.
او با بیان اینکه کمیته امداد در قالب پویش ایران همدل طرحی در قالب تهیه تبلت از دانش آموزان و دانشجویان نیازمند دارد، گفت: کمیته امداد ۷۵۰ هزار دانش آموز و دانشجو دارد که در بررسی اولیه ۲۵۰ هزار نفر شناسایی شدند و مقرر شد در اولویت اول ۵۰ هزار تبلت به خانوادههای چند دانش آموزی و چند دانشجویی تحویل داده شود.
باجلان گفت: این تبلتها را در اواسط مهر از یکی از شرکتهای دانش بنیان ستاد اجرایی فرمان امام تحویل میگیریم و تا اواخر مهرماه تحویل نیازمندان داده خواهد شد.
او با بیان اینکا از لحاظ چارچوب فرهنگی بر روی این محصولات اقداماتی انجام شده است، ادامه داد: باید استفاده از این تبلتها فرهنگ سازی شود همچنین همگی دارای سیمکارت کودک هستند و مقررشده است اینترنت رایگان در اختیارشان قرار دهیم.
باجلان با بیان اینکه دسترسی شبکههای غیربومی بر روی این تبلتها بسته شده است و تبلتها را میتواند کنترل کرد، گفت: تبلتها از طریق پدر و مادر قابل پیگیری است و برنامه آموزشی شاد و بازیهای کودکانه اسلامی بر روی تبلتهای نصب شده است که دانش آموزان بتوانند استفاده کنند.
باجلان گفت: تبلتها صد در صد ایرانی هستند که از طریق شرکتهای وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام تولید میشود.
معاون اداری مالی کمیته امداد با بیان اینکه در پویش ایران همدل تمامی شرکتهای استارتاپی زیر مجموعه وزارت ارتباطات به این پویش ملحق شدند، گفت: این شرکتها ۱۰ میلیارد تومان آورده داشتند که این وجوهات در جهت تهیه لوازم آموزشی کنارگذاشته شده است.
او با بیان اینکه بنیاد مستضعفان ۱۴ هزار تبلت کمککردند و وجوهات آن به حساب کمیته امداد واریز شد، گفت: ستاد اجرایی فرمان امام مازاد بر قرارداد، اهدای ۱۰ هزار تبلت را متقبل شدند.
باجلان با بیاناینکه امسال کمیته امداد در قالب شور عاطفهها وارد جشن عاطفهها شد، گفت: با کمک وزارت ارتباطات و پست ایران از ۷ تا ۱۱ مهرماه همه خودروهای پست برای جمع آوری لوازم نوشت افزار به کار گرفته میشود.
او با بیان اینکه در روز تاسوعای حسینی خانواده حاج قاسم سلیمانی به پویش ایران همدل پیوستند، گفت: در قالب مکتب حاج قاسم نذر ۶ میلیون غذا از تاسوعا تا اربعین حسینی را داریم که هموطنان میتوانند از طریق شماره کارت ۶۲۷۷۶۰۷۷۷۷۷۷۷۷۷ مبالغ مورد نظر خود را واریز کنند.
او با بیان اینکه اپراتورهای ایرانسل، همراه اول، رایتل، ریاست جمهوری و برخی از بانکها به پویش ایران همدل پیوستند، گفت: تمامی خودروهای شرکت پست با بنرهای ایران همدل اقدام به جمع آوری کمکهای مردمی میکنند.
او با بیان اینکع در شورعاطفهها وجوهات مردمی است، گفت: علاوه بر شورعاطفهها هرساله مبلغی به حساب دانش آموزان و دانشجویان تحت پوشش واریز و یا بستههای آموزشی تحویل آنها داده میشود.
باجلان گفت: هر سالانه برای شورعاطفهها پایگاههایی در سطح شهر برای جمع آوری مبالغ مردمی مستقر میشد، اما امسال به واسطه بیماری کرونا احداث پایگاهها در دستور کار نیست و در این راستای صدا و سیما و سایر مراکز اطلاع رسانی مسئول تبلیغ و توسعه فرایند شورعاطفهها هستند.
انتهای پیام/