به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کناک کباب را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
سیب زمینی متوسط ۴ عدد
شیر ۱ لیوان
کره ۲۵ گرم
بادمجان دلمهای ۳ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
فلفل دلمهای ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
روغن زیتون ۳ ق غ
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
زیره سبز ۱ ق غ
پاپریکا ۱ ق غ
پنیر پیتزا رنده شده به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
* ابتدا سیب زمینیها را پوست میگیریم و حلقه حلقهای برش میزنیم و میپزیم.
* سپس بادمجانها را به صورت راه راه پوست میگیریم.
* بعد آنها را به صورت حلقهای برش میزنیم و به مدت نیم ساعت در آب و نمک قرار میدهیم تا تلخی آن گرفته شود.
* در این فاصله سیب زمینیها پخته شده اند سپس آنها را آبکش میکنیم و در ظرفی میریزیم و له میکنیم بعد با کره مخلوط میکنیم. کره که ذوب شد شیر را اضافه میکنیم و با همزن میزنیم تا پوره یکدست و لطیفی به ما بدهد ظرف پوره را کنار میگذاریم.
* بادمجانها را آبکش میکنیم و با یک دستمال حولهای آنها را خشک میکنیم.
* و در روغن سرخ میکنیم …
* بادمجانهای سرخ شده را روی یک دستمال حولهای قرار میدهیم تا روغن اضافی آن کشیده شود و کنار میگذاریم.
* پیازها را نگینی خرد میکنیم و در روغن سرخ میکنیم.
* بعد از کمی سرخ شدن گوشت چرخ کرده را اضافه و تفت میدهیم.
* بعد از سرخ شدن گوشت گوجه فرنگی و فلفل دلمه ایهای خرد شده را اضافه میکنیم.
* بعد از کمی نرم شدن گوجه و فلفل دلمهای، ادویهها را اضافه میکنیم (فلفل- نمک – زیره سبز- پاپریکا).
* نصفه لیوان آبجوش میریزیم و در تابه را میگذاریم تا گوشت بپزد.
* بادمجانها در ظرفی نسوز میچینیم.
* از مواد گوشتی روی بادمجانها میریزیم.
* روی مواد گوشتی را کاملا با پوره سیب زمینی میپوشانیم.
* و در آخر روی پوره را کاملا با پنیر پیتزای رنده شده پوشش میدهیم.
* ظرف را در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار میدهیم تا زمانیکه پنیرها برشته و طلایی شوند.
منبع: شبکه آشپزی
انتهای پیام/