در این مطلب دستورالعمل تهیه کاناپ کوفته آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کاناپ کوفته را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

گوشت گوساله (چرخ کرده): ۴۰۰ گرم
گوشت گوسفندی (چرخ کرده): ۲۰۰ گرم
تخم مرغ: یک عدد
فندق (پودر شده): ۲ ق س
نمک: به مقدار لازم
زیره (پودر شده): یک ق چ
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
فلفل قرمز (پودرشده): به مقدار لازم

مواد لازم میانی:

روغن زیتون: ۲ ق س
پیاز (خردشده): یک عدد
سیر (له شده): یک عدد
قارچ (خرد شده): ۲۵۰ گرم
برگ اسفناج: ۵۰۰ گرم
نخودفرنگی (پخته): یک ق چ
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

۱. گوشت گوساله و گوسفندی، تخم مرغ، فندق پودر شده، نمک، زیره، فلفل قرمز و فلفل سیاه را در ظر ف مناسبی با هم مخلوط کنید. مواد را به خوبی ورز دهید و به شش قسمت مساوی تقسیم کنید. آن‌ها را کف دست خود شکل دهید و مانند قایق کمی گود کنید و به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید.

۲. در این فاصله برای تهیه مواد میانی روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و پیاز و سیر خردشده را در آن تفت دهید. قارچ، اسفناج و نخودفرنگی را اضافه کرده و حدود ۲ الی ۳ دقیقه تفت دهید. نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز بزنید.

۳. این مخلوط را روی کاناپ‌های گوشت پخته شده بریزید وبه مدت ۲ الی ۳ دقیقه یا بیشتر در فر قرار دهید. سپس به صورت گرم سرو کنید.

منبع: شبکه آشپزی

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.