به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، آماده کردن آیسکافی شاید کار سختی به نظر نیاید و یک نوشیدنی معمولی باشد، اما اگر بخواهید آن را تبدیل به یک دسر عالی کنید، کافی است دستور تهیه آن را در ادامه بخوانید و ببینید.
مواد لازم:
۴ عدد موز
یکدوم قاشق چایخوری پودر نسکافه
یکدوم فنجان شیر
۸۵ گرم شکلات تلخ
یکدوم قاشق چایخوری روغن نارگیل (اختیاری)
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
۱- موزها را قطعهقطعه کنید و به مدت دو ساعت در فریزر بگذارید بماند.
۲- موزها را از فریزر بردارید و در مخلوطکن بریزید. شیر و پودر نسکافه را به مواد اضافه و مخلوط کنید.
۳- سپس آن را در ظرف مناسب بریزید و دوباره به مدت یکی دو ساعت در فریزر بگذارید تا خودش را بگیرد.
۴- ظرف را از فریزر بیرون بیاورید و دسر را به قطعات ۲ در ۲ سانتیمتر ببرید.
۵- شکلات تلخ را به همراه روغن نارگیل در مایکروفر قرار دهید تا نرم شود.
۶- قطعات دسر را در شکلات آبشده بغلطانید و در ظرف مناسب بچینید.
۷- پس از اتمام کار دوباره آن را در فریزر بگذارید تا شکلاتها سفت شوند.
۵ دقیقه قبل از مصرف آنها را از فریزر دربیاورید و نوش جان کنید.
نکته: این دسر را میتوانید برای ۳ ماه در فریزر نگه دارید.
منبع: همشهری آنلاین
انتهای پیام/